*

Japan vs Brazil Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Rising Sun)

Bu konu; 12 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ronnie
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben çok dikkat etmemişim, bu oyun orijinal CT3 oyunu değil sanırım. Orijinal oyundan farklı sahneler var. Hack oyunu falan mı?
Yukarı Çık Cevapla
evet abi bu hack oyunu road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun karışık bir hack mangadaki ara sahneler falan çok iyi işlenmiş hatta almanya maçında şöyle bir detay var mangada schneiderın misuginin kalbine şut vurup misuginin kalbinin durması michaelin çıkıp dua etmesi gibi bu sahneyi oyunun imkanlarıyla maç içine eklemişler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bundan haberim yoktu. Oyunun linkini paylaşabilir misin?
Yukarı Çık Cevapla
siteye konu açıp öyle paylaşayım ama istersen özelden de yollayabilirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sitede yoksa konu açıp paylaşırsan iyi olur zira bu konuyu görüp isteyecek olanlarda olabilir.
Yukarı Çık Cevapla
kanalda bu oyun ile ilgili bekleyen 3 video daha var eylüyün başında hepsi kanalıma yüklenmiş olur ve o son video ile beraber hemen linki paylaşmış olurum belli bir hype topladıktan sonra linki paylaşmak istiyorum oyunu önceden bulan olursa sitede hemen paylaşmamalarını rica ediyorum lütfen anlayışla karşılayın  Kalp - Sevgi ve ayrıca şuan o konuyu açtım ve yazmaya başladım taslakta kaydedeceğim çok uzun bir konu oluyor oyun hakkında bir sürü bilgi veriyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,691 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,594 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: