*

Kırmızı Kep Captain Tsubasa 3 Serisine Başladı!

Bu konu; 18 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk

Sizin el kitapçığı ve @Hikaru Matsuyama nın ara sahne çevirilerini daha önce indirmiş ve arşivime eklemiştim. Tekrar bu önemli ve özel çalışmanız için ikinize de teşekkür ederim.

Oyundaki maçlara dair oynatma listesini kitaplığa ekledim ve kanala abone oldum. Hazır videoların olması iyi oldu. Teşekkür ederim. Çeviri çalışmasına başlayacağım zaman bunlardan yararlanacağım muhakkak.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Seri tamamlandi, ellerinize saglik. Turkce cevirili oyunun paylasilmasini bekliyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Vay be bu seride bitti zaman çok hızlı geçiyor
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
oğlum bu adam 1 saatlik final maçı yayınlnamış 1  saate ne yapıtı bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Robert lewandowski CT3 de Almanya en güçlü rakibimiz maçın uzaması normal gol atıyoruz Schneider Fire Shot vuruyor öyle öyle uzuyor ama bu kadar uzaması çok garip  maç 1 saatlik değildi nerdeyse 2 saatlik bir Final olmuş
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56lol  Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kaptan Tsubasa Futbolu Mu, Yoksa Gerçek Futbol Mu Daha Keyifli? Karl Heinz Schneider 7 1,003 13-07-2024, Saat: 23:18
Son Yorum: Robert lewandowski
Gerçek Hayattaki Kaptan Tsubasa Hareketleri Karl Heinz Schneider 11 1,106 29-10-2023, Saat: 20:47
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Kaptan Tsubasa Bitiyor Mu? - Yoichi Takahashi İle Yapılan Röportaj (30 Eylül 2021) Karl Heinz Schneider 10 999 01-10-2021, Saat: 22:13
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Captaın Tsubasa 2 online Modu Artık Gelsin mekani99 6 1,002 03-01-2021, Saat: 22:34
Son Yorum: Kojiro Hyuga
Captain Tsubasa Dream Team mekani99 0 710 02-06-2020, Saat: 09:12
Son Yorum: mekani99

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: