*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ya Schneider nasıl güldüm anlatamam nerdeyse bağıracaktım çok iyi rüya görmüşün.Hayırlara vesile olsun umarım yakında RT2002 dream+ schneider i kazanırsın.

Ya arkadaşlar bu sonsuz ligde proA dayım fakat çok kötü başladım lige ve %99 üst lige çıkamayacağım ama bu haftayıda kazançsız geçirmek istemiyorum.Acaba bir alt lige düşsem alt ligin ödüllerini kazanırmıyım yoksa bu hafta pas gecer ve haftaya düştüğüm ligi kazanırsam mı ancak ödül alırım umarım anlatabilmişimdir.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
matsuyama nasıl oluyo
[Resim: jYONND.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ali hem etkinlik kartını alıp hemde puanla gelen gachayı alabilirsin. Ne nasıl oluyor. Gülümseme

İkisinide alabiliyorsun..

+++

Oruç kafaya vurdu herhalde, 1 yıldız kartı 5 yıldız olarak görüyorum -,-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ne kafaya vurması, yaramış baksana, ne güzel şeyler görüyorsun işte daha ne istiyorsun. ^_^

@Ryuuzaki
Eğer alt lige düşmek istiyorsan bu haftaki lig yeni başladı, elini çabuk tutarsan bence başarabilirsin. ^_^//
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Alt lige düştüğümde hediye kazanıyor muyum acaba kazanıyorsam düşeyim yoksa bir anlamı olmayacak.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Schneider düşmüştü ve kazanmıştı da diye biliyorum...
İstersen kendisine bir sor.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,072 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi