*

Özel haraketler sırasında yakın görünümü değiştirme

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Robert lewandowski
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.sıradaki FE kodunu sen eklemişsin, ondan hata veriyor. Öyle bir kod yok, onu aradan çıkart.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2onun için iki farklı renk görünümü mü girmem lazım abi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
2 farklı renk görünümünden kastın anlayamadım ama FE kodu arada olmayacak. 3C 30 A3 A3 F2 34 AE bu kodlar olacak. 

3C kodu yakın görünümün ekranda görülme süresi oluyor.
30 kodu arka plan kodu olarak oyuncunun vücudunu belirliyor
3.sıradak A3 kodu Misugi'nin yakın görünüm kodu oluyor
4.sıradaki A3 kodu şut sırasındaki çerçevede yazan yazı oluyor. Bu kod ile işte bu benim drive şutum gibi diyaloğu belirtiyor. 
F2 34 AE kodları da yakın görünümden sonra Double snake şutun vuruş anını gösteriyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2mesala montrrey maçında kahvrengi yeşil milli maçlarda kırmızı beyaz gibi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bunu, Misugi' nin yakın görünüm animasyon kodlarından 3.sıradaki forma renk kodunu Tsubasa' nın 80 kodu ile değiştirerek yapabilirsin. Bu kod ile kulüp ve milli maçlarda ayrı forma renkleri ile oynar. Tabii Tsubasa' nın 2 bölümdeki yakın görünüm forma renklerini de Misugi için düzenlemek gerekiyor. Bunu anlatırken senin oyuna da ekledim ve sana özel mesaj olarak gönderiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2top ağları yıtarken arkadaki stadyumla birleşiyo rahatsız edici bir özelik olsada bir sahniyelik olduğu için düzeltememe gerek yok bence demi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yakın görünüm belirmeden cyclone şut kullanmak tsubasa7.asd 1 72 11 saat önce
Son Yorum: Wakasimazu Ken
cyclone şutunu kullammak istiyorum tsubasanın yakın görünümü olmadan tsubasa7.asd 2 67 11-08-2026, Saat: 08:47
Son Yorum: tsubasa7.asd
İstediğimiz kadar yakın görünüm ekleme nasıl olur Galatasaray SK 1905 0 89 28-06-2026, Saat: 02:16
Son Yorum: Galatasaray SK 1905
Cheat code ile kaleciye özel kurtarış ekleyince oluşan sorun Metza5678 1 132 20-06-2026, Saat: 00:15
Son Yorum: Jun Misugi
Yakın görünüm mantığı Metza5678 3 196 16-06-2026, Saat: 23:52
Son Yorum: Jun Misugi

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: