*

Oyuncuların yer değişimini kaldırma?

Bu konu; 11 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Snake10
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arkadaşlar biliyorsunuz oyuncuların yerlerini maça başlamadan önce bilgi ekranında, devre arasında ve gollerden sonra değiştirebiliyoruz. ben oyuncuların yerlerinin hiç bir zaman değiştirilmesini istemiyorum. yani Tsubasa hep 10 numarada kalsın onu 9 numaraya taşıyamayalım gibi. bunun için maç öncesi bilgi ekranını kaldırmayı, devre arasındaki ekranı kaldırmayı ve gol sonrası devam etme tuşuna bastığımız ekranı kaldırmayı istiyorum. bunu yapmanın bir yolu var mıdır?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
tsubasa zaetn oyun gereği 10 numara
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Snake10 senin dediğin biraz değişik gibi değiştirmessin olur biter ama böyle bı yol varmıdır bilmiyorum
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56arkadaş ct2 yerine ct2 hack oynuyor oynaybilir mesala bazı hackelrde tsubasa numarası değişmitirlmiştir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyuncuların yer değişimi sana bağlı zaten sen değiştirmezsen değişmez ha hack olsun kimse değiştirmesin diyorsan zaten kimse kolay kolay Sao Paulo ve Nankatsu kadrolarını değiştirmez.
Bilgi ekranını kaldıranı hiç görmedim hack oyunlarında da denk gelmedim.Bu biraz da zor bir işlem çünkü 33 maç için de bilgi ekranı var.
Devre arasında gözüken arka plan ve kişileri değiştirebilirsin ama menüyü kaldıramazsın
Gol sonrası menüsünü de kaldıramazsın 
çünkü bunlar özellik gibi değil oyunun devam etmesi için gerekli.Menülerdeki arka planlar vs değişebilir ama menüler değişmez
Menüleri neden kaldırmak istiyorsun merak ettim?
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Robert lewandowski Kardeşim ben bişey demedim bana değişik geldi Tsubasa'nın numarası değişmişşe 4A57 ofsetinde Mesala Misakı 10 numara Tsubasa'yı Misaki'nin yerine koyarsın Tsubasa 10 numara olur hiç bi şekilde değişmez
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
YAKIN GÖRÜNÜM KALDIRMA İLE İLGİLİ YARDIMA İHTİYACIM VAR serious1571 5 877 17-12-2025, Saat: 23:02
Son Yorum: serious1571
CT3 Oyuncuların Enerjileri Doldurma Artırma Sayısı ozan55 3 379 29-07-2025, Saat: 20:22
Son Yorum: dragon
ct2 sahne eklme kaldırma levin44 37 3,690 04-06-2020, Saat: 15:45
Son Yorum: Genzo21
Tsubasa Meo sahnesini kaldırma Sinan1984 22 2,561 25-03-2017, Saat: 13:50
Son Yorum: Sinan1984
Bütün oyuncuların ofset kodlari cnhc.01 6 880 26-02-2017, Saat: 21:52
Son Yorum: Hiena

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: