*

Almanya Brezilya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2

Bu konu; 12 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 2 War Of The Giants Hack V2 Almanya Rising Sun alternatif senaryoda Brezilya ile oynayacak Brezilya kalede Salinas defansta Senardo Robecarulos Casa Grande Alberto orta sahada Rivaul Duhgo Leo Blanco ve forvette Santana ve Naturezza ile güçlü bir rakip‪@CT2WORLD‬ tarafından yapılan güzel bir hack oyunu ile sizlerleyim
#captaintsubasa2hack, #WaroftheGiantshack,#captaintsubasa2Japonya,
#worldyouthhack,
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
efsane maç olmuş onur abi @Jun Misugi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Onur Abi Youtubede yorum attım buradan da atıyorum diğer hesaplardanda hype puanı attım 21.900 hype puanı benden
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Keyifli bir maç izledik yine.Almanyada Schneider başka gol alternatifimiz az oldugu için skilleri arttıktan sonra sabit bırakmıştım yoksa Almanyayla oyun bitirmek baya zor olurdu.Bakalım Almanya-İspanya maçında neler izleyecegiz.

İspanya maçında dediğim gibi Mheal olayına göre güncellenmiş olandan devam edebilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumaxabi bizim Micheal ct3'deki amerikalı Miheal'dan ilham alınmış  bir de hyuga gibi rajiu şutu olsa tam olurmuş yada tsu gibi drive şut
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Robert lewandowski biri Michael diğeri  Mihael ama Michael o amerikalı Mihaelı ikiye katlar Adam yanlış hatırlamıyorsam Naturezaya şut çektirmemişdi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,375 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
CT2 Return of the Legend hack by Ysy56 LegendT. vs Brezilya Ysy56 2 113 14-08-2026, Saat: 21:22
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,296 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 388 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,613 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi