*

Özel haraketler sırasında yakın görünümü değiştirme

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Robert lewandowski
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel haraketler sırasında diyelim drivepas oldumu o Tsubasa yerine misugi koyabiliyormuyuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar Allah rızası için hiç mi bilen yok?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
22F69 ofseti Drive pas sahnesinin vuruş anına ait kodları içeriyor. Orada 21F6C ofsetindeki Tsubasa'nın 91 olan yakın görünüm kodu yerine Misugi'nin A3 kodunu girersen Drive pas sırasında Misugi' nin yakın görünümü çıkar. 

Özel Paslar ile ilgili aşağıdaki konuya bakabilirsin. 

Özel Pasları Düzenleme (tsubasatr.net)

Yine aşağıdaki konudan şut, pas, çalım, kayma gibi özellikleri her oyuncuya kendi yakın görünümü ile ekleme ilgili konulara bakabilirsin. 

7 Özel Tekniği Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü ve Sahnesi ile Ekleme (tsubasatr.net)

Aşağıdaki konuda da tüm özel hareketler sırasındaki yakın görünümlerin direk kodlarına ulaşabilirsin.

CT 2 - Tüm Özel Hareketler Sırasında ki Yakın Görünümler (tsubasatr.net)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2peki? Abi bunu mriacel angel yani dbel şut üzerinde yapmak iştersem kaç ofestini girmem lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben, bana gönderdiğim o romda oyuncuların özel hareket değerlerini bilgi ekranında gösterme konusunu düzeltirken bu şuta Tsubasa'nın yakın görünümünü eklemiştim zaten. 24000 li bölüme yer gösterim yapıp yakın görünümü oraya girmiştim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
3C 30 91 A3 F2 34 AE bunlar mı @Hiena 2
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yakın görünüm belirmeden cyclone şut kullanmak tsubasa7.asd 1 72 9 saat önce
Son Yorum: Wakasimazu Ken
cyclone şutunu kullammak istiyorum tsubasanın yakın görünümü olmadan tsubasa7.asd 2 67 11-08-2026, Saat: 08:47
Son Yorum: tsubasa7.asd
İstediğimiz kadar yakın görünüm ekleme nasıl olur Galatasaray SK 1905 0 88 28-06-2026, Saat: 02:16
Son Yorum: Galatasaray SK 1905
Cheat code ile kaleciye özel kurtarış ekleyince oluşan sorun Metza5678 1 132 20-06-2026, Saat: 00:15
Son Yorum: Jun Misugi
Yakın görünüm mantığı Metza5678 3 196 16-06-2026, Saat: 23:52
Son Yorum: Jun Misugi

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: