*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

Brezilya ile maç yapmak bayağı zevkli. Oyunun başından beri Japonya Brezilya finaline göndermeler yapılıyor. Rip Cup finalinden sonra Carlos'un Tsubasa'ya dünya kupasında karşılaşacağız demesi, gizemli oyuncular Coimbra ve Gertise'nin açığa çıkması vs..

@Hiena 2

Almanya maçındaki gibi ilk maçı şanssızlıktan kaybetmişsin.

Gertise'nin ceza sahasında çıkış değeri bile çok yüksek. Çıkıp Cyclone uzaklaştırıyor, fake zor atılıyor. Zaten oyunun en iyi kalecisi ama çıkış değerini de bu kadar abartmaya gerek yoktu sanki. Dil Çıkarma

"Neo tiger şut ve normal şutlar bazen sekiyordu da öyle gol bulabiliyordum."

Burda normal şuttan kastın ne abi, yani Gertise'ye birebirde Tsubasa'yla normal şut çekiyordun ve sektiriyor muydu?

Ben senin rakip oyuncuların istatistik değerlerini gösteren paylaşımlarından bayağı bir yararlandım. Yeri gelmişken bu projen için eline sağlık abi. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Batı Almanya maçına çıkarken en güçlü oyuncu Tsubasa'nın Level ve sair değerleri

[Resim: jgc8eo8.png]

Japonya 5 - 4 Batı Almanya

[Resim: pdpwtwd.png]
İlk atakta niyetim bu olmamasına karşın penaltı kazandım ve Misugi ile öne geçtim.  Güzel Onlar da hemen cevap verdiler elbette Schneider ile. Ancak koca ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. 
Çok yazık, Wakabayashi, rakibin çektiği hiçbiri şutu tutamadı. Schneider 2 Fire ve 1 Röveşata atarak hat-trick yaptı. Margus da vole ile gol buldu. Hatta o kadar enteresan ki bu maçta bir isim Wakabayashi'den daha iyi kalecilik sergiledi; Ishizaki. Ganmen Block ile Fire Shot engelledik.  Yupi

Japonya 7 - 6 Brezilya

[Resim: 381j0cu.png]
Oynadığım en zevkli, en heyecanlı, en çekişmeli maç oldu. Zaten skordan maçın uzatmalara gittiği anlaşılıyordur.  Dil Çıkarma Brezilya ahmak gibi 3 atakta da Toninho ile Drive vurdu. İkisini kurtardık ama üçüncüsü direkten dönüp de Santana tamamlayınca ilk yarı 3-1 bitti. Oysa ki ilk yarıyı 3-0 önde kapatmaya çok yaklaşmıştım ki 3-0 bitseydi maçın fişini de çekmiş olurdum.

Ancak ne yazık ki ikinci yarıda Coimbra hat-trick yapınca maç uzatmalara gitti. İkinci yarı bitmiş 00:00 iken faul yaptım ve normalde şut vurur vurmaz hakemin bitirmesi gerekirken Coimbra'ya müsaade etti ve böylece skor eşitlenmiş oldu, bu haksızlık değil mi ya.  ?????

Neyse, Gertis'e 5 tane Cyclone yedirdik, içimin yağları eridi.  Dil Çıkarma

Eğer ki uzatmalarda da eşitlik bozulmasaydı çok üzülecektim çünkü bu maç penaltılara kalmıyor ve yenilmiş sayılıyoruz.  Kızgın - Sinirli

...

Etkinliğe katılan herkese kendi adıma teşekkür ederim. Her bir bireyin bir farklılık katar, o açıdan katılımın fazla oluşu da ayrıca güzeldi.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Evet, her özelliği baya yüksek. Sadece Cyclone ile az sayıda gol atmamız isteniyor sanırım.  Gülümseme

İlk yarının son saniyesinde Tsubasa ve Hyuga'da enerji olmayınca Misaki ile birebirde normal şut çektim ve topu sektirdi. Neo tigeri bile birkaç kez tuttu ve bazılarını sektirdi ve hiç uçurulma durumu olmazken Misaki' nin normal şutunda sektirmesi ilginçti. Aslında Misaki ve Misugi' nin birebirdeki normal şutları baya etkili ve bazı kaleciler ileri açılıp golü yerken, bazıları da bu şekilde sektiriyorlar. Bunu deneyeceksek bu 2 oyuncu ile denememiz daha iyi. 

Ortasahada Santamaria'ya yakalanınca Misaki ile golden combi yaptım, Gertize ile Dirceu beni yakaladı ve rovaşata ile sonuç alamayacağımı bildiğimden orada misaki dışında kimse yokken auta çıkması %100 olmasına rağmen feyk yaptım, gertize topa dokundu, top bana geldi ve Misugi ile voleyi vurup golü buldum. Aslında Tsubasa'nın enerjisi bittiğinde Gertize'yi üzerimize çekerek feyk denemek lazım. Çoğu zaman topa çıkıyor ve bu sayede boş kaleye golü atma ihtimali olan pozisyonlara ulaşabiliyoruz. 

Güzel yorumların ve katkıların için teşekkür ederim. Etkinlik içinde ayrıca teşekkür ederim.  Gülümseme

Rakip oyuncu istatistiklerini baştan kullanma niyetinde değildim, sonra milli maçların ortasında kullanmayı düşünsem de sonradan kullanmadım işte. Birkaç maçta da önemli anlara ait video çekip paylaşacaktım ama videoyu çekmek sonra birde video düzenleme programı indirip önemli anları kesip düzenleme işi zor geldiği için bunu da hiç gerçekleştirmedim.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 3-2 Brezilya

Tsubasa 3 / Toninho, Nei

Toninho ile Drive Shoot çekerek başladılar. Keserim diye düşünüyordum fakat gol oldu. Tsubasa'nın yavaşlatmasına rağmen diğer oyuncular topa dokunamadı, Wakabayashi çıkaramadı.

Hemen ardından Cyclone denedim ve durumu eşitledim.

Nei Vanishing Feint ile ilerlerken Hyuga'nın Tiger Tackle'ına maruz kaldı, topu kaptım. Top çevirip son dakikada ikinci kez Cyclone çektim ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattım.

İkinci yarı bende başlamıştı. Bu sefer fake atarak Cyclone çekecektim ancak Gertise fakeden etkilenmedi. Düz Cyclone çektim, onu da Gertise yumrukladı. Dönen top bende kaldı, top çeviriyordum ki Matsuyama'yla yakalanmam sonucu verkaç denedim, müdahale eden Toninho pası kesti. Direkt Drive Shoot çekti. Wakabayashi yumrukladı. Dönen topta Nei Booster Shoot çekerek golünü attı, 2-2.

Son dakikada inanılmaz bir drama yaşadım. Önce Tsubasa'yla fake atarak Gertise'yi boşa çıkarttım. Sonra topu Tsubasa'ya geri attım ve boş kaleye Cyclone çektim. Ancak Tsubasa'yı ceza sahasında marke eden oyuncular Cyclone çektirmeden penaltı yaptılar. Tsubasa'nın penaltısını Gertise kurtardı. Dönen topta Hyuga'yla birebirde Neo Tiger denedim, Gertise sektirdi. Top Misugi'ye geldi, dört oyuncu karşıladı. Hyper Overhead Kick çektim, yine penaltı yaptılar. Tsubasa bu sefer penaltıyı ağlara gönderdi ve maçı 3-2 kazandım.

Oyunun sonunda böyle bir aksiyon yaşamak çok heyecanlıydı.  Gülümseme

Oyunu iki mağlubiyetle tamamladım. Bu mağlubiyetler Musashi ve Fransa'ya karşıydı.

Etkinliğe katılan herkese teşekkürler, her birinizle CT2 konuşmak çok güzeldi.

@Hikaru Matsuyama

Ishizaki mangada da Fire Shoot'u Face Block ile durdurmuştu.

Dediğin gibi hakemin 00:00'da faul olmasına rağmen bitirmeyip Mach Shoot'a izin vermesi haksızlık olmuş. Fakat maç uzatmalara gidince daha heyecanlı olmuş ve galibiyet daha sevindirici olmuştur diye düşünüyorum.  Gülümseme

Uzatmalarda eşitlik bozulmazsa penaltılara kalmıyor evet fakat yenilmiş sayılmıyoruz. Coimbra'nın tam maç oynadığı ekstra bir Brezilya maçına başlıyoruz.

@Hiena 2

Gertise kimi zaman birebirde Matsuyama'nın Eagle Shoot'unu da sektirebiliyor.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bende Brezilya maçında Tsubasa aşağıdaki değerlerdeydi. Senin, Almanya maçında bile daha yüksek değerlerin var. Sanırım birde hiç yenilmeden bu maça kadar gelmiştin. Aradaki fark senin Tsubasa'yı çok etkili kullanmandan kaynaklı sanırım. Bir oyuncu ne kadar çok başarılı pozisyona girerse o kadar fazla değer atlıyordu bildiğim kadarıyla. 

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,471 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi