*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Atari döneminde ilk maçta animedeki gibi 3-2 yenmiştim. 2-1 öndeydim ve top bendeyken yine ilk maçta geçeceğimi düşünmüştüm ama gol ararken topu kaptırdım ve beraberlik golü geldi. Sonra yenildik işte.  Gülümseme

Brezilya'ya Hyuga ile birebirde atmakta zor ama yine de deneyeceğim. Az gol atacağım için topu kaparsam Tsubasa'nın enerjisinin yükselmesi için biraz top çevirebilirim ve şutları son dakikada kullanabilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Almanya 

[Resim: msxo9gw.jpg]

Tachibanalar , Jitou ve Wakabayashi muazzam performans gösterdi.
Defans sağlam olunca haliyle kazandık.

Japonya vs Brezilya ( 3.Maç )

[Resim: a8hdzip.jpg]

Brezilya'ya karşı iki kere kaybettim.
İlk kaybettiğim maçta 3 kere Cyclone çektim.
İkisi direkten döndü biri de gol olacakken top patladı. Kaleci de kolay kolay gol yemiyor zaten.

Bir etkinliğin daha sonunu getirdik.
İkinci CT2 etkinliğim oldu.
Diğerinde milli takımda kim kaç gol attı diye not tutmuştum. Bunda sonradan aklıma geldi.
Etkinliği organize eden ve katılan herkese teşekkür ediyorum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Tebrik ederim.

Brezilya'ya karşı ilk maçında üç Cyclone'un boşa gitmesi çok şanssızlık olmuş. Cyclone iptal olunca Brezilya'yı geçmek imkansız zaten.

Daha önce başka takımlara karşı mağlubiyet yaşamış mıydın yoksa Brezilya ilk mi oldu?
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Teşekkür ederim.
Cyclone şutları boşa gidince rakabet etmesi zor oluyor.
Brezilya'ya kadar mağlup olmamıştım.
İki yenilgiyi de Brezilya tattırdı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
JAPONYA 4-4 HOLLANDA (PK 5-4)

Zorda olsa geçtik bu maçıda...

JAPONYA 6-4 ARJANTİN

Hem Tsubasanın hem Hyuganın etkili silahları olunca baya gol atabildik yenilmeden devam ettik..

@Makoto Soda  Tebrik ederim tek maglubiyetle bitirdin o da Brezilya güzel başarılı bence.
Ben bu oyunu oynarken ilk yıllarımda Brezilya ya yenilmekten zevk alıyordum çünkü çok zevkliydi Brezilyayla maç yapması
Belki de oyunun bitmesini istemiyordum.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 3-5 Brezilya 

2-0 öndeydim ve 3.golü Cyclone ile atacakken direkten döndü ve ardı ardına goller ile 2-3 yaptılar ve 3-5 yenildim. 

Japonya 4-3 Brezilya (Rövanş)

2.maçta 3-1 öne geçtim ve bu seferde Cyclone'yi oyuncu uçurmasın ve Gertize bir ihtimal kurtarmasın diye ceza sahasından denemek istedim ama Gertize ile beraber gelen 4 oyuncu topu uzaklaştırdı, top Masao'ya geldi ve aut çizgisinden Skylap twin şut vurdum ama o kadar köşeden tahmin edeceğimiz üzere direğe doğru gidince top patladı.  Dil Çıkarma  3-2 yaptılar ama neyse 2. yarı benden başlayınca 4-2 yaptım ve zorlu mücadeleyi 4-3 kazandım. 

Gertize birebirde hiç ileri açılmıyor, hep kalesinde bekliyordu. Neo tiger şut ve normal şutlar bazen sekiyordu da öyle gol bulabiliyordum. 

Uzun zamandır oynamayınca baya paslanmış. Birçok maçta zorlandım. Ama keyifli mücadelelerde oldu. Elimde tüm rakip oyunculara dair veri bilgileri vardı ve maç öncesi onu açıp ona göre strateji geliştirebilirdim ve bunu uygulasaydım daha rahat bazı maçlar çıkarabilirdim ama buna hiç girmeden normal bir şekilde ilerlemek istedim.  

Güzel bir etkinlikti. Katılan herkese teşekkür ediyorum ve kalan maçlarınızda başarılar diliyorum.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,287 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi