*

Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao

Bu konu; 12 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ronnie
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kolay bir maç olmuş.  Gülümseme

Hollanda' yı tam teşekküllü bir takım haline getirmişler. Yeni eklenen portrelerde güzel olmuş ve Cruyfford, Kaiser, W.Arminius gibi oyuncuların portreleri baya uyumlu olmuş.
Yukarı Çık Cevapla
manga içerikli hackleri çok seviyorum böyle kaliteli hack sayısı az keşke daha fazla olsa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Buna bende katılıyorum. Oyunun zevki anime ve mangaya uyumlu olduğu zaman çıkıyor. Ama genel olarak hayali senaryolar oluşturup, onun üzerinden çalışmalar yapmayı daha çok seviyoruz herhalde. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
o yaptığım hack tamamen yaşanmışlıklardan oluşuyor  xD tamamen troll vaktim olsa manga içerikli hackler yapmak isterdim mangaya en yakın olan yaptığım next dream hackiydi o da ilk hackim olduğundan fazla amatörceydi ve senin final evo hackinden bayağı esinlenmiştim şuan olsa daha farklı şeyler yaparım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bende ilk bu işe başladığım zamanlar Toho soccer, Secret weapons gibi kendi oluşturduğum senaryolar üzerinden çalışmalar yaptım ama bilgi birikimi arttıkça artık baştan beri düşündüğüm manga uyumlu Final evolution ve anime uyumlu Shin super striker oyunlarını yaptım. Bundan sonrada vakit bulabilirsem yine manga uyumlu çalışmalar yaparım. 

Sende devam et bence. Ki günümüzde artık bu iş için elimizde o kadar çok veri var ki istediğin çalışmayı rahatça yapabilirsin.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 27 Dün, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 330 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,274 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 37 22-07-2026, Saat: 12:02

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: