*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

Hernandez aslında mangada yumruk yerine ağırlıkla yakalama yapıyor. CT2'de tam tersi, hep yumrukluyor.

Rampion'a top havadan gelmezse iyi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider  Super srtrikerde mangaya aykırı bir çok şey var zaten.
Uydurma karakterler Misaki de bomerang Victorda banana şut bile yok.
Hernandez ve müllerde özel kurtarış olmayıpta Rashin ve yashde olması zaten başlıbaşına  saçmalık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Misaki Boomerang Shoot'u World Youth'ta keşfetti. WY 1994'de yazılmaya başlandı, bu oyun 1990'da çıktı.

Victorino'nun Banana Shoot'a sahip olmaması eksiklik dediğin gibi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5-7 Arjantin

Bazı hatalar ile beraber maçı bu skorla kaybettim. 

Japonya 4-4 Arjantin (Penaltılarda 5-6)

4-4 beraberlikte bitti ve uzatmalarda son saniyede attıkları golle 6-5 kaybettik. Atari döneminde bile bu takıma karşı bu kadar zorlanmamıştım.  Dil Çıkarma

Japonya 6-4 Arjantin

Ancak 3.maçta geçebildim. Tabi 2 maçta da Hollanda maçına geçtiğinde ondan devam etmedim. Şifre ile Arjantin maçını tekrar açtım. Zira Hollanda'da zorlu bir maçtı ve bir daha aynı aksiyonu yaşamak istemedim.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5-5 Almanya (Penaltılarda 9-10)

Gol düellosu şeklinde geçti. 4-4 bitti ve uzatmalarda 5-5 bitince penaltılara geçtik ve ben bir penaltı kaçırırken onlar hepsini attı ve bende tamamen havlu attım.  Dil Çıkarma

Japonya 6-3 Almanya

Aynı maçı oynamak istedim ama 15.dakikaya kadar 3-2 mağlup duruma düşünce ve Tsubasa ile Hyuga’da enerji kalmayınca kapatıp yeniden açtım ve bu kez farklı kazandım.

Wakabayashi kalesinde devleşti ve Schneider’in fire şutları dışında birçok şutu kurtardı. Ayrıca onunda birkaç şutunu kurtardı. Özel kayması olan oyuncularla rakibin ataklarından birkaçını kesince, rahat bir galibiyet aldım.

Kapanışı en iyi şekilde yapmak istiyorum.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 3-2 Arjantin

Tsubasa 3 / Diaz 2

İlk yarıda 3 tane Cyclone golü attım. Hyuga'nın Tiger Tackle ile top kapması, Diaz'ın Overhead Kick'ini Wakabayashi'nin çıkarması sayesinde farkı açtım.

İkinci yarı bende başladı ve iki farkla önde olduğum için çok rahattım. Kaleciyle karşı karşıya Misugi'yle çalım, Hyuga'yla Neo Tiger gibi birçok deneme yaptım. Fakat kaleci hepsini sektirdi. Dönen topta boş kaleye üst üste iki şutum direkten döndü.

Diaz sinirlendi, Jito'yla faul yaptım. Tekrar Diaz'a attılar. Bu sefer Soda'yla kaydım yine faul oldu. En sonunda Diaz frikikten Drive Shoot çekerek golünü atmayı başardı. Dil Çıkarma

Jito yine Power Tackle ile bir top kazandırdı. 

Maçın en güzel anı Diaz'ın Zenten Shoot'unda topun patlamasıydı. Açık Ağızlı Gülümseme

Japonya 3-2 Almanya

Tsubasa 3 / Schneider, Schester

Arjantin'e karşı maçın en güzel anı Diaz'ın Zenten Shoot'unda topun patlaması demiştim. Bunun üstüne Almanya maçını oynamaya başladım, direkt Cyclone denedim ve top patladı.

Bu kötü oldu, santra bende olmasına rağmen avantaj Almanya'ya geçti. Schneider, Fire Shoot çekti. Wakabayashi nasıl oldu bilmiyorum ama rahatça yumruklamayı başardı. Fakat devamında penaltı oldu, Schester Wakabayashi'yi ters köşeye yolladı.

Hemen tekrar Cyclone çektim ve durum eşitlendi, 1-1.

Bu kez Hyuga'yla Tiger Tackle yaparak Schneider'ı uçurdum. Zaman geçirip Tsubasa'nın enerjisini yükselttim ve sonlara doğru bir Cyclone daha çektim, 2-1 öne geçtim.

Hakem bitirmedi, 00:00'da Schneider gol attı. Böylelikle ilk yarı 2-2 bitti.

İkinci yarının başında Schneider Fire Shoot çekti, Jito ile Power Tackle yapmama rağmen topu yavaşlattı. Devamında Tsubasa ve Matsuyama ile blok seçeneğini seçmiştim, onlar da topu yavaşlattı. Wakabayashi rahat yumrukladı. Dönen topta Kaltz şut çekti. Wakabayashi yine rahat yumrukladı ve top bana geçti. Sonra Tsubasa'nın enerjisini tekrardan top çevirerek doldurdum, son dakikada Cyclone çektim ve 3-2 öne geçtim. 00:00'da hakem yine bitirmedi, Kapelloman vole denedi. Wakabayashi bunu da çıkardı ve maçı kazandım.

Arjantin ve Almanya'yı tekte geçtiğim için mutluyum. Jito ve Wakabayashi'yi ayrı ayrı tebrik etmem lazım.

@Hiena 2

Almanya'ya karşı ilk maçını kazansan daha sevindirici olurmuş. Sanırım o maçta bir sürü olay da yaşamışsındır. Ama işte penaltılarda şans faktörü devreye giriyor maalesef.

Arjantin'e karşı da iki kez takılmışsın. Artık bunların intikamını Brezilya'dan alman dileğiyle. Gülümseme

@Makoto Soda

Wakabayashi üç Zenten çıkararak yapmış yine yapacağını. SGGK bizi pek çok maçta kurtardı.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,468 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi