*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 8 - 3 Hollanda

[Resim: 8tyx4se.png]
Çok eğlenceli bir rakip bu Hollanda. Özellikle Islas'ı durdurmaya çalışmak (ve elbette çoğu kez durduramamak!) çok heyecan verici.  Dil Çıkarma Röveşatasına kaleci mi çıksın yoksa penaltı mı yaptırsam diye sürüncemede kaldım ve dokunmadım, çekti; Wakabayashi de ne güzel sinirlendi aha dedim sana geliyorum Allah'ım!!! Ama maalesef golü yedik.  Açık Ağızlı Gülümseme 

Özellikle İtalya maçıyla birlikte Cyclone'a duyulan ihtiyaç iyice bariz bir hale gelmiş durumda. Rakip kaleci İSİMSİZ olabilir ama kamyon kamyon şut kurtarıyor.  Dil Çıkarma

Japonya 8 - 6 Arjantin

[Resim: r6sckvf.png]
Maç uzatmalara gitti çünkü Diaz'ı durduramadım bir türlü; Dahi 5 gol atarak maçın gol kralı oldu.  Kızgın - Sinirli Bizde de Tsubasa 4 Cyclone vurdu. Özellikle bu maçta onu ve Hyuuga'yı yalnızca gol bulmak için kullandım ve karşılığını da skorda aldım ancak öte yandan bolca da gol yemiş oldum. 

Yine de her şeye rağmen çok keyifli bir maçtı, Arjantin'e karşı oynaması hele de ilk Cyclone golü pek bir keyifli oluyor.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 2-1 İtalya

Tsubasa 2 / Rampion

Maçın adamı Hiroshi Jito.  Gülümseme

Rocket Head çekerek başladılar, Wakabayashi uçtu. Top ağlara gitmek üzereyken Jito çizgiden müdahale etti. Jito da savruldu fakat topu uzaklaştırdı. Dönen topta normal oyuncularını Jito ceza sahasında karşıladı. Jito yine topu uzaklaştırdı ve top bana geçti.

Penaltı kazandım, Tsubasa'yla Hernandez'i ters köşeye yolladım.

Kojiro'yla Tiger Tackle yaparak Rampion'dan topu kaptım. Ardından yaptığım atakta üç kere fake atarak Drive Overhead Kick çekerek golü buldum. 123 yumruğun üstesinden gelmek için bunu yapmaktan başka çare yok.

İlk yarının sonunda bir penaltı daha kazandım fakat bu sefer Hernandez penaltıyı kurtardı. 3-0 öne geçsem maçı kazanmayı garantilerdim.

İkinci yarı Rampion durumu 2-1'e getirdi. Uzun bir süre Hernandez ve Wakabayashi ön plana çıktı. En son maçın son dakikalarında Nitta'yla bir fake denedim fakat Nitta fake atamadı, topu kaptılar ve kontraya çıktılar. 00:00'da Rampion şutunu çekti, Jito topu yavaşlattı ve Wakabayashi zor yumruklayarak topu kornere çeldi. Hakem maçı bitirdi ve kazandım.

Jito hem maçın başında Rocket Head'i çizgiden çıkardı, akabinde ceza sahasında topu uzaklaştırdı. Maçın sonunda Rampion'un şutunu yavaşlattı ve Wakabayashi'nin kurtarmasını sağladı. Defansın bel kemiği Hiroshi Jito.  Güzel

Sıradaki Hollanda maçında bakalım Libuta mı yoksa Jito mu daha iyi performans gösterecek? Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 4-4 Hollanda (Penaltılarda 5-6)

4-4 berabere kaldım ve uzatmalarda 6-5 yenildim. Libuta tam bir baş belası... Her yeden çıkıyor ve birçok topu kaptı. Hem defansif hem ofansif yönü var ve bu yönü ile birçok gol attı. Şutları Isurasu'nun şutlarından bile daha iyi olabilir. Wakabayashi ve Wakashimazu, Isurasu'nun şutlarını onunkinden daha fazla kurtardı.

Japonya 2-2 Hollanda (Penaltılarda 4-3)

Yine beraber kaldım ve yine uzatmalarda yine son dakikalarda 3-3 ile maçı kaybetmek üzereydim, neyse ki Wakabayashi kritik bir kurtarış yaptı ve golü bulup 4-3 ile geçtim. 

Tsubasa'yı bu maçta pek kullanamadım. Misaki'yi hiç kullanamadım. Hep Hyuga üzerinden gittim. Tabii kalecileri de iyi bir kaleci ama bu maç ile Cyclone'ye olan ihtiyaç artık iyice hissediliyor. Drive overhead ile gol bulmakta baya zorlanıyoruz. 

O kadar sinirimi bozdular ki Nitta'nın yerine Misugi'yi almak isterken onu Souda'nın yerine aldım. Kaç tane topu kapan Souda'yı kaybettim ve onsuz bir maç yapmak zorunda kaldım. 

Sıradaki takımlara hiç acımayacağım ve as adamım artık Tsubasa olacak.  Dil Çıkarma Sonra Hyuga joker olarak ona ek destek ile takımın gol yollarındaki 2.ismi olacak.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Arjantin 

[Resim: 6hwj756.jpg]

Diaz'ı kontrol altında tutmam lazım derken boş kalan Satrustegui iki özel kafa ile defans kaleci ne varsa uçurup gol attı.
Wakabayashi'nin sanırım Zenden Şut'a karşı bir garezi var. Diaz'ın 3 kere vurduğu bu şuta her seferinde sinirlerek kurtardı. Tam bir anti Zendenci.
Pascal pas kesme konusunda beni epey zorladı. Souda'nın pasını , Hyuga'nın Toho Combisini tak diye kesiyor adam.
Galvan'a neyseki maç boyunca hiç yakalanmadım. Babington çok iyi pas dağıttı.
Kalecileri de iyi. Bu takım insanı epey yoruyor.
Maça direkt Cyclone ile başladım. Santrada Hyuga ile kaptım. 2-0 yapıyım derken Hyuga'nın pası kestiler. Sevincim kursağımda kaldı.
En çok keyif aldığım maç bu oldu.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5-2 Hollanda

Tsubasa 3, Hyuga, Misaki / Islas 2

Zorlanırım diye düşündüğüm maçı farklı yendim. Başlarda ekstra seviyesiz oynamanın zorluğunu çok hissettim, hem Misaki fake atamadı hem oyuncum topa yakın olmasına rağmen koşmadı. Neyse ki Wakabayashi'nin kurtarışı ve Jito'nun Power Tackle ile topu Islas'dan kapışı sayesinde bu hatalar pahalıya patlamadı.

Maçın devamında daha güvenli oynadım. Tsubasa'yla birebirde iki Drive Shoot, bir Heel Lift, Hyuga'yla Neo Tiger çekerek dört tane birebirde gol attım. Misaki Hyper Volley ile attı. Islas'ın şutlarını çoğunlukla Wakabayashi kurtardı, böylece farkı açmayı başardım. Yine de Islas iki gol atmayı başardı.

Libuta bana göre oyundaki en iyi defans fakat bu maçta Tsubasa'ya fake attırmaması dışında bir şey yapmadı. Atak yaparken onla karşılaşmamaya hep dikkat ettim. Jito, Islas'dan top kaptığı için en iyi defansın kendisi olduğunu kanıtladı.  Dil Çıkarma

Maç sonu sinematikte Tsubasa'nın Cyclone'u keşfediş anı mükemmel. Keşke bu özel şutu mangada da görsek.
Yukarı Çık Cevapla
JAPONYA 3-2 İTALYA

Rampion verkaçlarla ilerlediği için polonyadaki maher gibi birebirde karşılaşmak zor oluyor yani her atakta şut çekebiliyor.Neyse ki şut gücu Arjantindeki satrustegui kadar deil yoksa çok daha zor maç olurdu.
Hernandezin devamlı yumruk yapması da dibine kadar girmeden gol atabilmemizi kolaylaştırıyor.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 551 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,172 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: