*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs Fransa

[Resim: nc9jhzb.jpg]

Maça biz başladık Golden Combi ilerledikten sonra topu kaptırmamak için Tsubasa ile Twin vurdum şansıma gol oldu. Pierre'i karşılayan Hyuga ve Tsubasa oldu.Tiger Tackle'dan kurtulup pas attı.Napoleon'un şutunu Genzo uçma pahasına kornere çeldi. Kornerden Fransa penaltı kazandı şansıma kurtardım.
Hızlı kontraya çıktım Hyuga ile kaleciye Tiger çektim kalecinin geldiği topa Skylab Hurricane ile tamamladım. Santradan sonra rakip oyuncu ayağında topu çok tutunca Tiger Tackle ile kaptım. Faule maruz kaldıktan sonra Tsubasa ile birebirde Drive Şut vurdum kalecinin çeldiği topu yine Kazuo ile gole çevirdim. Maç 3-0 olunca Pierre ve Napoleon verkaclara başladılar ve Pierre Slider Şutla durumu 3-1 yaptı. Fransa kalecisi en etkili ataklarımı bile savuşturdu.0:00 da Napoleon durumu 3-2 yaptı. İkinci yarının ortalarında ilk ve son kez Slider-Cannon Şut geldi durum 3-3 oldu.
Enerji sıkıntısı yaşadığım için biraz top çevirdim. Bitime çok az kala Tsubasa'nın feyki sonrası NeoTiger ile maçı aldım.
Bu maçı ilk seferde geçemeseydim şayet bi üç kere defa oynardım büyük ihtimalle. En korktuğum maç geride kalmış oldu.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Meksika 

[Resim: mqs4qpt.jpg]

Farklı bitmesine rağmen maç zor geçti. 
Fransa'yı geçtim diye sevinirken kaza yapıyorduk az kalsın.
Maç 2-1 iken Souda çizgiden iki top çıkardı.
Son iki golü son dakkalarda attım.
Tsubasa 1 , Hyuga 3 gol attı.
Maçta rekor sayıda faul olunca (12) maç çok erken bitti.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
JAPONYA 5-4 FRANSA

Zorda olsa kazanmayı bildik Fransa kalecisi normalde çok iyi bi kaleci deildir ama bizim leveller bes numara küçük geldi bu da şımardı hemen ama üstesinden geldik..
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5-6 Fransa

Bir top kaybı yapmam sonucu üstünlük Fransa'ya geçti. Maç boyunca 2 farkla öndelerdi, sürekli farkı 1'e bindirdim, tekrar 2'ye çıkardılar. Hep böyle geçti. 

En son maçın bitimine 5 dakika kala farkı tekrar bire indirdim, 5-6 öndelerdi. Bu sefer topu kapmak için tüm defansları orta sahaya ve forvete çektim. Ve Jito'yla Power Tackle yaparak maçın bitimine 2 dakika kala topu kaptım. Bütün oyuncuların enerjisi bitikti, sadece Misaki'nin enerjisi vardı. Golden Combi yapıp kaleciye çalım denedim fakat kaleci topu kaptı ve 5-6 yendiler. Misaki'yi kınıyoruz. Dil Çıkarma

Tam da rakip Fransa'ydı, Misaki için anlamlı bir maç. Son dakikada çalımı atıp maçı uzatmaya götürse epik olurdu.

Başlarda bir top kaybı yapmam sonucu acı çekerek oynadım ve son dakika bu şekilde dramayla bitti. Oyunda bir hata yapmak bile çok pahalıya patlayabiliyor. Wakabayashi ilk defa bu maç hiçbir şey yapamadı.

Japonya 4-3 Fransa

Tsubasa 2, Hyuga, Masao / Napoleon 3

Tsubasa iki Drive Overhead Kick ile ağları yırtarken, Hyuga da Neo Tiger Shoot ile ağları yırttı.

Wakabayashi bu sefer ön plana çıktı, Napoleon'un Cannon Shoot'unu kurtardı.

Soda Razor Tackle yaparak Pierre'den topu kaptı. Bu hamleler maçı kazanmama çok yardımcı oldu.

@Tsumax

Bu sefer aynı sayıda gol atmışız fakat ben iki tane fazla yemişim.  Gülümseme Defansta Fransa'yı hiç durduramadım.

@Makoto Soda

Fransa 3-0'dan iyi bir geri dönüş sergilemiş. Maçın sonlarında tüm oyuncularının enerjilerinin bitmesi mangadaki Japonya Fransa maçında Japon oyuncuların yarısının sakat sakat oynamasına benzemiş.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider  Evet öyle oldu.Aslında bu Fransa maçı Misaki için özel bir maç.Tsubasaya Arjantin maçında cyclone gelmesi gibi Misakiyede şöyle güzel güçlü bir Bomerang şutu gelmeliydi Fransa maçında.Oyun çok efsane bi oyun ama böyle ince ayrıntıların orijinal oyunda düşünülmemesi kötü bunu hack yaptıkça anlıyoruz.

Bu oyunda özellikle Misaki Misugi ve Matsuyamaya büyük haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.Tachibanalarda bile bi sürü özellik varken Misuginin sadece bir rövaşatası var Matsuyamada bi özel kayma bile olmaması çok tuhaf kaymasıyla ünlü bu adam ve sonradan ct3 de koymuşlar ama önemli olan ct2 dir.Ve Misaki sadece jumping volesi var bi yerden özel şut felan yok..
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 3-2 İtalya

Bu maçta çok zorlanacağımı düşünmüyordum ama 2-1 mağlup duruma düştüm ve sıkıntılı geçen maçı son dakikalarda zorda olsa kazandım. 

Hernandez, birebirde Neo tigeri yakaladı ama 2 tanede yedi. Birde Drive şutu zor çıkardı ama boş kaleye Jumping vole ile golü atıp maçı aldım. 

Wakabayashi ve Wakashimazu birer Rocket Head yediler. Diğer şutları çıkardılar.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,460 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: