*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

O dur kalk olayı bence hileye giriyor.
Bu zamana kadar bir kere bile yapmışlığım yoktur.
Oyunun bugu gibi bir şey. Oyun zevkini baltalayan bir olay.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 7 - 2 Sovyet

[Resim: 9is4263.png]
Bu kaleciyi çok seviyorum ya, çok karizma.  Güzel

Lashin'i aşmakta zorlanmadım,
Direkleri aşmakta zorlandığım kadar.  Dil Çıkarma
4 şutum direkten döndü.  Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 4-3 Sovyetler Birliği

Tsubasa 2, Hyuga, Masao / No. 7 2, Belaev

Çok aksiyonlu geçti.

Belaev, Razor Tackle'ı çalımladı, sonrasında Skylab Tackle'a kaybetti. Normal oyuncuları Jito'nun Power Tackle'ını çalımladı. Soda, Belaev'in şutunu çizgiden çıkardı. Normal oyuncuları iki kez Misugi'nin pasını kesti. Matsuyama'ya fake attırmadılar. Misugi ile Lashin'i çalımladım fakat akabinde çizgiden çıkardılar.

Kısacası maçta bir sürü olay oldu. Top bir onlardaydı bir bende.

Lashin'e üç kere fake atarak Drive Overhead Kick ve Skylab Twin Shoot ile iki gol, bir kere fake atarak Drive Overhead Kick, birebirde Hyuga'yla Neo Tiger Shoot çekerek dört gol buldum.

Lashin dört gol yese de birebirde Eagle Shoot ve Neo Tiger Shoot kurtarırken, dikkati dağınıkken Clone Save sayesinde Drive Overhead Kick'i yumrukladı.

Wakabayashi yine harikaydı. Bir sürü top yumruklamasıyla topun hakimiyeti bana geçti.

@Makoto Soda

Güçsüz oyuncuların topu kapma imkanı olmadığı için faul yapma ihtimali yükseliyor gibi geliyor bana. Mesela senin maçta Takasugi'nin Belaev'e iki kez faul yapması gibi. Çokça kez güçsüz oyuncuların güçlü oyunculara faul yaptığını gördüm. Bu durumdan emin değilim, oyun deneyimime göre konuşuyorum.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider  Gene aynı skor Gülümseme

@Hiena 2  O zamanlar oynarken öyle bir sorun hatırlamıyorum hiç.Bende de çok oyunlu kaset vardı ilk sıradaydı bu oyun.
O zamanlar tek sorunumuz kaydetme işleri olmadıgı ve şifre işini bilmediğimiz için elektrik gitmesiydi..
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 8 - 5 Fransa

[Resim: r5dcwuy.png]

Oyunun bana göre en zeki, en ofansif takımı Fransa. Özellikle paslı oynamaları beni çok zor durumlara sokuyor, üstüne bir de Eifffel Kougeki yaptıkları zaman tümüyle çaresiz kalıyorum.  ?????

SliderCanon'u baktım ki Wakabayashi'nin tutacağı yok, normalde yaptığım bir hareket değildir ama 2 defa faul yaptım, maalesef Pierre'in 1 penaltısını kurtarabildim.  Dil Çıkarma
Stres yüklü bir maçtı, ben dinlenmeye gidiyorum.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5-3 Meksika

Garanti olsun diye şutları büyük oranda birebirde denedim ve Hyuga ile 2 Neo tiger ile golü buldum. Sonra bir tanesini kaleci çıkardı ve boş kaleye Masao ile attım. Tsubasa ile drive overhead ile golü buldum. Feyk ile kaleciyi şaşırttım ve Tachibana kardeşlerin Skylap Twin şutu ile golü buldum. Birde son saniyede bir penaltı kaçırdım.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,469 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi