*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs Vasco da Gama

[Resim: 4l4zfpo.jpg]

Maç anlatmaya gerek yok zaten.
Goller : Tsubasa(5) - Hyuga(3) - Misaki , Matsuyama ve Misugi ikişer gol attı.

@Karl Heinz Schneider

Nazar değmesin SGGK isminin hakkını fazlasıyla vermeye devam ediyor. Aşırı özgüvenli oynuyorum o yüzden. Sinirlenmeye devam ediyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Sen daha iyi bilirsin ama birebirde kalecinin kalesinde beklediği durumlar dışında ileri açıldığı birçok pozisyonda oluyor ve bu durumda normal şutla bile gol bulabiliyoruz. Hyuga'da neo tiger ile bazen kalesinde beklese bile onu uçurabiliyor.
Yukarı Çık Cevapla
JAPONYA 5-4 KORE

Bu maçı ve çogu maçta wakabayajhinin sinirlenmesi maçın kaderi için çok belirleyici oluyor.Yoksa işimiz zordu..

JAPONYA 9-0 V.DE GAMA

Souda ve jıtonun gol atabildiği tek maç olan bu maçta onlara bayram sevinci yaşattık.Zorda olsa darısı diger maçların başına inşallah.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 17 - 1 Vasco da Gama

[Resim: 54e8cae.png]
Genelde Guts olmasa bile, Wakashimazu bunların şutlarını kurtarıyor ama bu defa epey zorlandı.  Gülümseme
Kaleciler hariç hemen herkes birer ikişer salladılar rakip kaleye.  Dil Çıkarma

@Hiena 2
Yorumlarına hem katılıyorum hem de bu maç özelinde ben de benzer şekilde oynuyorum. Ishizaki bu maçta yedek, onun yerine Nitta'yı da alıp Misugi'yi tüm maç oynatıp, Souda ve Jitou ile bile gol bulmak için var gücümle (çünkü bu maç iyi para [exp.] kazandırıyor) saldırıyorum.  Güzel

Japonya 8 - 3 Polonya

[Resim: jssq0x1.png]
Diğer tüm gollerim çok klasikti ancak açılış golünü atan Misaki'nin 6 kişiyi geçerek vurduğu Jumping Volley efsaneydi.  Kalp - Sevgi Tsubasa'nın bu maçta attığı 4 gol farkın açılmasını kolaylaştırdı.  Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bu maç için en mantıklı oyuncu kadrosunu zaten uyguluyor olman güzel. Ki bunu karşılığını da 17 gollük gol bombardımanı ile almışsın. 

Bende maç öncesinde bunu düşünebilseydim şimdi 16-17 civarı gol bulabilirdim. Aslında atari döneminde Nitta'yı ve Musugi'yi bu maçta birlikte oynattığımı hatırlıyorum ama sanırım Nitta ile başlayıp enerjisi bittikten sonra Misugi'yi alıyordum, diye hatırlıyorum. Halbuki bir veya birkaç gol yemememizin hiç bir önemi yok; önemli olan her oyuncu ile bol bol gol atabilmek. Bundan sonra bu maçta hep Ishizaki yerine Nitta'yı oynatırım. Tabii Ishizaki'nin mevkisinde Misugi'yi oynatırım.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 10 - 6 İngiltere

[Resim: 5gredyy.png]
Maşallah Lorimer kendisine gelen topların neredeyse tamamını gol yaptı.  ????? Yetmezmiş gibi 2 tane de Robson attı.  Kızgın - Sinirli Zaten maçın başında şanssız bir penaltı yaptık ve 0-1 geriye düştük. (Jitou-reis rakibine fazla sert girmiş deyolla)  Dil Çıkarma

İlk yarı başa baş olup 5-4 sonuçlanmıştı. İkinci yarıda da uzunca bir süre durum müsaviydi. Son dakikalarda Matsuyama'mın attığı 2 golle bu çekişmeli maça son noktayı koymuş olduk.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,287 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi