*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 5-1 Güney Kore

Hyuga 3, Misaki, Misugi / Kim

Wakabayashi bu maçta da harikaydı. İki-üç tane normal şut yumrukladı. Kim ve Sha'nın Twin Shoot'unu süper uçarak çıkardı. Şu ana kadar mükemmel gidiyor gerçekten, kale emin ellerde. Sadece sonlara doğru Kim'in normal kafasını çıkaramadı.

Hyuga'ya benzeyen Sha ile Kojiro iki kez birebirde karşı karşıya geldi. İki defa Forcible Dribble vs Tiger Tackle mücadelesi yaşandı. İlkinde uçan taraf Kojiro, ikincisinde uçan taraf Sha oldu.

Kojiro hattrick yaparak ön plana çıktı. Önceki maç 4 gol atan Tsubasa bu sefer gol atamadı. Aslında gol atmaya çok yaklaşmıştım, boş kaleye Drive Overhead Kick denemiştim fakat penaltı yaptılar. Penaltıyı da kaçırdım.

Ben üçüncü turnuvada çok az farkla yenerek ilerliyordum, fakat Japonya'yı kontrol ettiğimizden beri (Suriye hariç) her takıma fark attım. Sıradaki Vasco da Gama'ya da fark atacağımız kesin.

Güney Kore maçı sonrası çıkan sinematik favorim. Diğer ülkelerin kendi eleme gruplarında şov yaptıklarını görüyoruz. Özellikle diğer oyunculara kıyasla Schneider'ın ağları yırttığını görmek benim açımdan ekstra sevindirici. Bu sinematik hem Dünya Kupasının ne kadar zor geçeceğini gösteriyor, hem de heyecanımız artıyor. Fakat bu güçlü ülkeler gösterildikten sonra sıradaki maçımızın oyunun en kolay maçı olması çok absürt.  Açık Ağızlı Gülümseme

@Hiena 2

Hızlandırma özelliğini dediğin gibi bırakırsan daha iyi olur abi. Zaten oyundan tam anlamıyla zevk alabilmek için normal şekilde oynamak gerekiyor bence, hızlandırmanın zevki azalttığını düşünüyorum. Yine de bazı yerlerde, mesela oyuncunun topu kapamayacağı kesin olan topu kesme hamlelerinde hızlandırmak pek bir şeyi etkilemez.

Güney Kore karşılaşmalarında kalecilerin nasıldı? Hiç bahsetmemişsin, merak ettim.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Birazda dediğim gibi hack çalışması ve hex editör araştırmalarında hızlandırarak kontrol etme durumundan gelen bir alışkanlık olmuş. Geçen bu özelliğin olmadığı bir emulatörde de hızlandırma tuşuna alışkanlık ile basıyordum. Dil Çıkarma Bir hack oyunu videosunu izlerken de alışkanlık ile o hızlandırma tuşlarına basmıştım. Ama evet, bunu bırakmak gerekiyor zira bu durum önceki maçlarda da oyunumu etkiledi. Birçok maçta az gol atıp çok yememin nedeni birazda bundan kaynaklı. 

Kalecilerin ikisi de iyiydi. Bir önceki maçta da çok iyilerdi. Tabi o maçta rakibin kalecisi iyi olunca oyuncularının şut güçleri de düşük ayarlanmış olabilir. Zira herkes Suudi arabistan'dan az gol yemiş ve kalecilerinin iyi olduğundan bahsetmiş. G.Kore maçında da iki kalecimde twin şutları yiyordu, diğer şutları ise genel olarak kurtarıyorlardı.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Rakip sürekli Twin Shoot denemiş sanırım. Ben genelde kaleye gelemeden kaymalarla vs topu kaptığımdan, bir de normal şutlar denediklerinden Twin Shoot'a sadece bir kez maruz kaldım.

Artık hızlandırma yüzünden atamadığın farkların acısını Vasco da Gama'dan çıkarırsın. Kaç gol atacağını merak ediyorum.  Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bişey diyecem koç Suudi Arabista'nın kalecisi kötü rahatlıkla gol atabilirsiniz dedi bu maçta çok zorlandım koçta bazen kafadan söylüyor herhalde sinir olmuştum
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Sha'ya birçok kez hava topu geldi ve kafayla şutları daha fazlaydı ama tabii ben çok fazla pas hatası yaptığım için normalden daha fazla şutlarına maruz kaldım. Kalecilerimiz onun ve Kim' in kafa şutlarını sıklıkla kurtarıyordu. 

Bu takım çok paslı oynuyor. 7 numaralı oyuncularını bir iki kez orta sahadan Souda ile yakaladım, onun dışında diğerleri hemen pas veriyorlardı. Hatta ilk maçta Sha ve Kim bile pas veriyorlardı veya verkaç yapıyorlardı. Ama tabii birkaç kez çalıma girdiklerinde topu kapmayı başarmıştım.

Vasco da Gama'yı atari döneminde 19-0 ve 21-1 yendiğim maçlar olmuştu. Yine bu şekilde her oyuncum ile bol bol gol atmaya çalışacağım bir maç yapmak istiyorum. Belki bu başarılı hareketlerin herkesin değerlerine ekstra etkisi olur.

@Ysy56

Suudi Arabistan kalecisinin değerleri kendisinden sonraki kore kalecisinden daha yüksek. Aşağıdaki konu linkinden tüm rakip oyuncu ve kalecilerin bireysel değerlerine bakabilirsin. 

CT2 - Rakip Oyuncu Skilleri [Türkçe ve Japonca] (tsubasatr.net)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Kore

[Resim: 3ts07ok.jpg]

Goller : Tsubasa(3) - Hyuga(3) - Misugi - Misaki

Wakabayashi ve defansın güzel oyunundan dolayı çok zorluk çıkaramadılar. İleride ki oyuncumuzlarda gol bulmaya fazlasıyla yetince kolay geçti maç.
Bu elemelerde Çin'den gerisi yalan. En çok onlar zorluyor.

Maç sonu çıkan sinematik bu oyunun en iyi sinematiği. Bana her defasında ataride oynadığım zamanları hatırlatıyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,566 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: