*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 7-0 Suudi Arabistan

Tsubasa 4, Hyuga, Misaki, Matsuyama

Öncelikle altı-yedi şut yumruklayan, birebirde rakip oyuncuyu uçurup topu kapan, kalesini gole kapatan Super Great Goal Keeper Genzo Wakabayashi'yi tebrik ederim.

Hiç Wakashimazu'yla uğraşmaya gerek yok, koyacaksın Wakabayashi'yi hep onu oynatacaksın.  Dil Çıkarma

Eagle Shoot, Drive Shoot, Heel Lift ve Neo Tiger Shoot ile dört tane birebirden, bir tane penaltıdan, iki tane kalecinin dikkatini sarsıp gol attım.

Rakip kaleci birebirde bir Eagle Shoot çıkarmasına, üç kere fake yemiş durumdayken iki tane Skylab Twin Shoot çıkarmasına rağmen kalesinde 7 gol gördü. Maç içerisinde bazı saçma top kayıplarım olmasa 10 gole ulaşabilirdim.

Maçın en güzel anı 00:00'da Drive Overhead Kick ile ağları yırtarak 7. golü atmak oldu. Gremio maçı hariç ilk defa file delindi. Ağları yırtan kişinin rakip değil benim olmam ve tekrardan Drive Overhead Kick ile ağları yırtmak güzel detaylar.  Güzel

[Resim: 53vsiv7.png]

Asya Elemelerinin rakiplerdeki en iyi kalecisine karşı 7 gol atarak finale yükseliyoruz. Son maçlarımda fazla gol atıyorum ve farklı yenerek ilerliyorum. Sıradaki hedef aynı performansı finalde Güney Kore'ye karşı gösterip Dünya Kupasına katılmaya hak kazanmak.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Kuzey Kore

[Resim: 1vv0blj.jpg]

Goller : Hyuga(3) - Tsubasa(2) - Misaki - Matsuyama ve Masao 

Japonya vs S.Arabistan

[Resim: mvwiphj.jpg]

Goller : Tsubasa(3) - Hyuga(3) - Misugi(3)

Wakabayashi mükemmel bir performans sergiliyor.
İnanılmaz pozisyonlar çıkardı.
Arabistan maçında iki top çizgiden çıkardım.
İki top da direkten döndü. Adamlar organize atak yapıyorlar. İki defa üst üste fake kullandılar.
Golü de öyle yedim. 
Benim için oyunun en heyecan verici ve gaza getiren sahnesi budur. Sıkça yapmaya başladı.

[Resim: 8afu2q2.jpg]
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 6-8 Güney Kore (PK)

4-4 berabere kaldım. Uzatmalarda 5-5 bitti ve penaltılarda 1-3 yenildim. 2 tane penaltım direkten döndü ve bu yüzden kaybettik. 

Maçta çok fazla pozisyon harcadım ve çok fazla pas hatası yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Japonya 2-3 Güney Kore (2.maç)

Bugün bana bir şeyler oldu da ne oldu bilmiyorum.  Kararsız Çok kötü performanslar sergileyip durdum. 2 tane gol ihtimali yüksek top direkte patladı ama bu kötü oyunuma mazeret olamaz tabii.  Dil Çıkarma

Japonya 4-2 Güney Kore (3.Rövanş)

3.Maçta çok kolay olmadı. Kalecileri hiç fena değil. Bur gergin geçen maçlardan sonra artık bir sonraki maçta rahat bir oyun oynayabileceğim. Vasco'ya hiç acımayacağım ve bunun acısını onlardan çıkaracağım. Bekle beni Vasco Da Gama! Gol yemekten başınız dönecek  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Ustad ne ugraşmışşsın koreyle.Ama level güzel dengelenmiştir polonya-rusya kolay geçersin gibi.

JAPONYA 6-1 S.ARABİSTAN

Herkes fark atmış bende atayım dedimGülümseme
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
Yenilgi sonrasında Arabistan’ı oynayıp Level atlayarak mı oynadın yoksa aynı seviye ile yeniden mi açıp oynadın?  Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Sorma ya, baya sıkıntılıydı.  Gülümseme Evet, birkaç level atladım. 

@Hikaru Matsuyama

Normalde alt maça dönüp tekrar oynayarak vakit kaybetmeyi sevmem (Hatta Toho'ya yenilince furano ile oynayarak vakit kaybetme yerine şifreyle aynı maçı açmıştım) bu yüzden aynı maçı şifre ile açarım ama Suudi Arabistan'a döndü ve bende biraz hızlandırma modunu uygulayarak hızlıca geçmek istedim. Tabi bunu yaparken Suudi Arabistan'a da yenilmiş oldum.  Dil Çıkarma Sonraki maçta da hızlandırma işlemini uyguladım ama bunu önemli pozisyonlarda biraz daha azalttım. Aslında Kore ile ilk maçta ve sonraki maçlarda da arada biraz hızlandırma yaptım. Hack oyunu yaparken ve bazı şeyler denerken hızlandırma işlemi ile yaptığım değişiklikleri kontrol ediyorum ya, el alışkanlığı olmuş sürekli şut ve bazı mücadelelerde ve rakip uzaktaysa top sürerken hızlandırma yapıyorum. Bundan kaynaklı bazen yakalanabiliyorum veya topu kaptırdığımda rakibi yakalamak için oyuncu seçimini geç yapmış oluyorum. Öyle bir alışkanlık haline geldi ki geçen bir hack oyunu videosunu izlerken bile hızlandırma tuşuna basıp hızlıca geçmeye çalışmıştım.  Dil Çıkarma
Ama artık kritik maçlara geçtiğimiz için bu hızlandırma alışkanlığını terk etmem lazım. 

Tabii bu durumdan kaynaklı birkaç kez level atlamış oldum.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,463 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi