*

Brezilya Arjantin Captain Tsubasa War Of The Giants V2

Bu konu; 23 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teşekkür ederim. İnşaallah tez zamanda düzelir.

Beyin cerrahiden mr (emar) çektim ve fıtıkta bir ilerleme olmadığını söyledi ama düşerken sert bir darbe aldığımdan ağrılar 10 gündür geçmiyor. Yürürken çok zorlanıyorum. Kuyruk sokumu ağrıyor ve bele, ardından bacaklara ağrıyı atıyor. Ağır adımlarla yuruyeyebiliyorum. İğne ve ilaclarin hicbir faydası olmadı. Yarın fizik tedaviye gideceğim. 3 ile 6 gün kadar fizik tedavi seansı uygulanıyor. Belki bu tedavi ile ağrılardan kurtulurum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bel ağrısı maalesef kolay kolay geçen bir ağrı türü değil.Özellikle bundan sonraki süreçte fazla zorlamaman ama bir şekilde hareket ederek o bölgeyi rahatlatman lazım.Masaj aletleri var yorgunluk ve ağrı gidermek için onları deneyebilirsin tabii doktoruna danışarak.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2  çok geçmiş olsun ustad.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Öyle... 2014'te de iş yerinden bir arkadaş ile tartışırken beni ittiğinde bazı eşyaların üzerine düştüm ve belim büküldü. O zamanda şiddetli ağrı ve hafif kamburluk olmuştu ve fizik tedavi ilk günden ağrılar geçmişti. Bir alet ile çekme işlemi yapıldı ve bel esnetildi. Ayrıca masaj aletleri ile masaj uygulaması yapıldı. O yüzden fizik tedavi ile düzelebileceğini düşünüyorum. Yarın bir deneyelim bakalım. 

@Tsumax sağol.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
ELİNE EMEGİNE SAGLIK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
tesekkur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,338 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
CT2 Return of the Legend hack by Ysy56 LegendT. vs Brezilya Ysy56 2 110 14-08-2026, Saat: 21:22
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
SP ALL S. vs Arjantin Ysy56 0 61 25-07-2026, Saat: 09:11
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: