*

Brezilya Arjantin Captain Tsubasa War Of The Giants V2

Bu konu; 23 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanırım V4.6'da vardı bu oyunun açılışındaki ilk 3 menü
3 farklı çalışma dediğin gibi çok yorucu olabilir
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
O oyundaki açılışta yer alan 3 menünün zorluk seviyesi olup olmadığından emin değiliz. Bunlar, farklı senaryolar ile ilerlemeyi de sağlıyor olabilir. Arada Tayland ve farklı maçların olması gibi. Ama eğer bu menüler zorluk seviyesi ise ve bunu kesin olarak tespit edebilirsek, ben türkçeleştirme işlemini tamamladıktan sonra @Tsumax bu oyun üzerinden bir çalışma düşünüyordu ve büyük ihtimalle kendisinin bu son oyununu bunun üzerinden güncelleyecektir ve bu sayede zorluk seviyelerini de oyunda 3 aşama olarak zaten kullanmış olacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2  @Jun Misugi  Salinasın energisi 200 gotoruyor belki 230 felan yapılabilir evet..Wakajımazu ve Wakabayajhi 180 enerji özel hareketleri.
Oyunun zorluk seviyesini mangaya göre yaptım evet şimdi en güçlü Brezilya kadrosundan Arjantin Çin gibi takımlara karşı zorlanmasını bekleyemezdik saçma olurdu.Ama Almanya maçı 3-2 bitti olması gerektiği gibi kolay deildi ve salınas o kadar baskı yediki özel kurtarış yapacak enerjisi kalmadı.
Rivaul son dakikalarda boş kaleye normal vole şutla o golü atamasa maç 2-2 bitiyordu..

@Jun Misugi o dediğin şutlar bana çok saçma geliyor nedenseGülümsemeHemde o şutlar zaten güçlü olan Brezilyayı daha da güçlü yapardı gerek görmedim o yüzden.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax
O şutlar konusunda önerim var.Twin şut'u iki şut için de kullanabilirsin.Arkaplanı değiştirebilirsin.
Şutun gücünü arttırırsın ve 200 enerji götürmesi de yeterlidir.
Tsubasa ve Misaki Almanya maçında bolca vuruyorlar çünkü.

@Hiena 2
Umarım Türkçeleştirme çabuk biter
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sürekli aksilikler oluyor ve bazen günlerce düzenleme yapamıyorum. 10 gün önce bahçemizde meyve toplarken bahce duvarından düştüm ve zaten 20 yıldır mevcut olan bel fıtığım daha fazla ilerledi. Yürürken ve egilip kalkarken baya agri yapıyor. Neredeyse her gün hastaneye gidip geliyorum ve bazı günler hiç editleme yapamadığım günler oluyor. Birkaç günlük fizik tedavi seansına başlayacağım.   

Bu arada sahne cevirilerinde Brezilya-Almanya maçındayim ve bu sanırım 40. Mac falan oluyor. Az kaldı ama işte hep bir durum çıkıyor ve bazı günler üst üste hiç editleme yapamadığım zamanlar oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
Okurken düştüm yazısını görünce eyvah bel fıtığı da vardı bu adamın kötü olmuştur dedim büyük geçmiş olsun abi.
Doktorlar ne diyor durumuna? Umarım bir an önce düzelirsin fizik tedavi çok önemli.
Birkaç sene önce ben de bahçede çalışırken ısınmadan kürekle hızlı hızlı çalışırken bir anda belim koptu zannettim bir hafta doğru düzgün yürüyemedim sonrasında masaj aletleri ile biraz rahatladım o gün bu gün çok fazla beli yormuyorum bol bol bisiklet sürüyorum iyi geliyor.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,337 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
CT2 Return of the Legend hack by Ysy56 LegendT. vs Brezilya Ysy56 2 110 14-08-2026, Saat: 21:22
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
SP ALL S. vs Arjantin Ysy56 0 61 25-07-2026, Saat: 09:11
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: