*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2

Son dakikada iki gol atıp maçı uzatmaya götürmen çok epik olmuş, baskıyla geçen maçta 00:00'da eşitlik golünü attığında çok rahatlamışsındır. Gülümseme

Uzatmalara moralli bir şekilde girince neticesinde galibiyeti almışsın, tebrik ederim.

Belki başta Hyper Overhead yerine Misugi'yle çalım denesen erkenden gol bulabilirdin ve devamında rahat bir maç geçirebilirdin. Farklı bir tercih maçı bambaşka yerlere sürüklüyor.  Güzel
Yukarı Çık Cevapla
Evet, gece yarısı hadi bunu da oynayıp yenerek yatayım diye açtım ama 4-2 den sonra boşuna çabalamışım, yarın tekrar denemek zorunda kalacağım diye düşünürken bir dakika içinde 4-4 beraberliği sağladım.  Gülümseme

Aslında benden önce oynayan arkadaşlarımızın yorumlarını okudum ve bu kalecinin birebirde zayıf olduğunu onlardan öğrendim ama buna rağmen açılışta Tsubasa, Hyuga ve Misugi ile yüksek enerjili şutları boşa harcadım. Bu yüzden maç zor geçti çünkü çok fazla gol ve enerji kaybı yaşadım. Uzun yıllar geçince rakiplerin, özellikle kalecilerin güç düzeylerini hatırlayamıyorum. Ama hep aklımda olan Suudi arabistan kalecisinin çok yüksek değerlere sahip olduğu bilgisi var. Eğer karıştırmıyorsam bu kaleci normale göre baya yüksek değerlere sahipti.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Senin zamanında yapmış olduğun rakip takımların istatistiklerini gösteren bir çalışma vardı abi. Maçı oynamadan önce onları incelemek faydalı oluyor. 

Evet Suudi Arabistan kalecisi oyunun en iyi kalecilerinden biri, ona karşı dikkatli olmak gerekiyor. Asya Elemelerinde her takımın farklı özellikleri var. Çin ve Güney Kore'nin iki özel oyuncuları var, Kuzey Kore hızlı ve voleleri iyi, İran'ın savunması iyi ve adam uçurabiliyorlar, Suudi Arabistan'ın kalecisi iyi vs.. 

Bu arada Suudi Arabistan maçının bilgi ekranında, eski çeviride, "Bu takımın kalecisi çok kötü, rahatça gol atabilirsiniz" diye yanlış bir çeviri yapmışlardı. İlk gördüğümüzde bu çeviriden dolayı basit şutlar denemiştik, sonrasında oyunun en iyi kalecilerinden biri olduğunu farketmiştik. Açık Ağızlı Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 4-3 Kuzey Kore

Açılışı rakibin pası kesen Misugi'nin asisti ile Neo tiger kullanarak yaptım. 
Wakashimazu 4 şut kurtardı ama enerjisi 50 kalınca yaptığım yumrukta golü yedi. Wakabayashi direkten dönen topu tamamlayan oyuncunun şutu ile golü yedi ve birde kafa golü yedi. 
Ben 2. golü Drive overhead ile attım. Tabi öncesinde bir drive overhead kurtarmıştı. 
1-1 biten ilk yarıdan sonra 2.yarıda 2-2 ve 3-3 yaptılar ve baya çekişmeli geçen bu maçı 4-3 kazandım. 
3.golü Misugi ile boş kaleye hyper overhead ile attım ve 4.golü de Drive-Tiger ile attım. Tsubasa bu maça kadar ilk defa sinirlenmiş oldu. 

@Karl Heinz Schneider

Evet, rakip takımların tüm bilgisine sahibiz ama ben onlara bakmadan biraz ilk zamanlardaki gibi elimizde veri olmadan çekişmeli maçlar olmasını istiyorum. Tabii bakılabilir ama bu şekilde daha zorlu ve keyifli maçlar ortaya çıkıyor. 

Suudi arabistan'ın kalecisinin değerleri bir sonraki Güney Kore kalecisinden çok daha fazlaydı. Ve önceki maçlarda o kalecinin değeri kendisinden önceki kaleciden 2 değer civarı yüksekken bu kalecinin değerleri kendisinden önceki kaleciden birkaç kat fazlaydı. 

Evet, eski çevirilerde baya hatalı bilgiler mevcuttu. Mesela Matsuyama, kız arkadaşı ile konuşurken, ''Fujisawa'yı geçeceğim'' diye bir çeviri yapılmıştı.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Wakashimazu'yu bir daha oynatmayı düşünmüyordun abi ama sonrasında iki maçta da şans verdin.

Drive Tiger şu ana kadar sadece bende ve sanırım @Tsumax'da açılmadı.

Dediğin gibi yanlış çeviriler vardı ama verdiğin örnekteki sahnede yanlışlık yoktu abi. "Fujisawa'yı geçeceğim" değil, "Kazanacağım Fujisawa" diyordu.

[Resim: c25x1g1.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Wakabayashi son maçlarda çok yiyince ve Wakashimazu da son maçlarda iyi kurtarışlar yapınca artık onu oynatıyorum. Ve şuan baktığımda önce maçlara göre Wakashimazu' nun değerleri Wakabayashi' ye biraz daha yaklaştı, o yüzden daha iyi kurtarışlar yapıyor. Artık Wakashimazu ile başlayacağım ve enerjisi bittikten sonra Wakabayashi'yi alacağım. 

Bu değil, 2 farklı çeviri romu var bende ve birinde Fujisawa'yı geçeceğim diye bir çeviri yapılmıştı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,990 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,684 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi