*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs İran

[Resim: iuq94wj.jpg]

Goller : Hyuga(3) , Tsubasa , Matsuyama , Misaki , Misugi , Sawada.

Wakabayashi bu maç kendisini fazlasıyla affettirdi. Ne yazık ki level alamadı.
Misugi iki kez pası göğüsledi, Jitou Power Block ve tackle ile top kazandı.
Bu takıma inanılmaz gıcık oluyorum. Kalecisi birebirde çok kötü. Birebir de başarısız olduğum pozisyon 1-2 tane ancadır. 
Şirazesini kaydırdım takımın. 
Souda , Jitou ve Hyuga ile adam uçurmak çok keyifliydi.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 6-1 İran

Defansım mükemmeldi. Tachibanaların pas kesmeleri ile kaymaları, Kojiro'nun Tiger Tackle'ı ile birçok top kaptım. Wakabayashi ortalama beş şut çıkardı. En son yere düşünce seken topta bir gol yedi, o kadarı olur.

Maçın başında ilk gol denemem Neo Tiger Shoot'la oldu fakat sadece bir defans oyuncusu çıkarak topu uzaklaştırdı. Maçın sonunda ise Hyuga'yla ikinci kez Neo Tiger denedim, bu sefer bir defans topu yavaşlatsa da kesemedi ve top ağlarla buluştu.

Matsuyama birebirde Eagle Shoot, boş kaleye Overhead Kick ile iki gol attı. Bir pozisyonda kaleciye fake atarak kalenin boşalmasını sağladı ve golü attım.  Gülümseme

Kaleciye üç kez fake atıp Misugi'nin kafa vuruşuyla fileleri havalandırmak çok keyifliydi.  Güzel

Normalde İran hep oyuncularımızı uçurur durur. Bunu bildiğim için birebirde çalıma girmekten hep kaçındım. İran oyuncuları Drive Pass ile uça uça perişan oldular. Artık uçma konusunda işler tersine döndü. Dil Çıkarma

@Makoto Soda

Wakabayashi ikimizde de bu maç çok ön plana çıkmış. Aynı performansı finalde Kim ve Sha'ya karşı vermesi dileğiyle.

Misugi'nin pas kesme özelliği çok iyi. CT1 oyununda da pas kesme değeri çok yüksekti.

İran hep faul yaptığı, sert oynadığı için sinir bozucu olabiliyor. Kalecileri birebirde kötü dediğin gibi, ben de bu maç hem Eagle Shoot hem de Drive Shoot ile birebirde iki gol buldum.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 6 - 5 Kuzey Kore

[Resim: 6xlxbqo.png]

Hiçbir şekilde yenilmeyeceğime emin olduğum bir karşılaşma oldu maç boyunca ancak öylesine şanssızlıklar bir araya toplandı ki maçın ardından birilerinden bana okuyup üflemesini rica etmek zorunda kaldım.  Dil Çıkarma

Oysa ki ne de güzel Hyuuga-san (Neo Tiger Shot) ile 1-0 öne geçerek başlamıştık. Ardından maalesef penaltı kazandılar ve köşeyi bilmeme rağmen Wakashimazu kurtaramadı.  üzgün (Morisaki'ye laf edenlere duyrulur Açık Ağızlı Gülümseme )

Ardından karşılıklı gollerle ilerledik. Wakabayashi sinirlenmesine rağmen voleyi çıkaramadı. 2 defa Drive Shoot patladı.  ????? Son saniyede boş kaleye giden golü hakem düdüğü ile iptal ettiler.  Kızgın - Sinirli
Hyuuga-san %100 başarı ile oynayan tek isim oldu ve hat-trick yaptı.  Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Umarım gösterir. Yoksa tüm şansımızı bu maçta mı kullandık göreceğiz  Güzel
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Oyun Kuzey Kore'ye kazandırmak için elinden geleni yapmış.

Bu takımın voleleri güçlü ancak Wakabayashi'nin sinirlenmesine rağmen çıkaramaması abartı olmuş. Wakashimazu'nun penaltıyı çıkaramaması daha da garip.

Bu kadar şanssızlığa rağmen kazandığın için tebrik ederim abi.

En azından bu kadar fazla şanssızlığı güçlü bir rakibe karşı değil, daha kolay bir rakibe karşı yaşadın. Daha güçlü bir rakip olsaydı yenilebilirdin. Bardağın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek.  Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5-4 İran 

Çok zor maçtı ve giden maçı son dakikalarda çevirdim. 

1-0 öne geçtiler ve benim neo tiger ile hyper overhead şutlarımı kalecileri rahat çıkardı. Drive overhead' da olmayınca bu kaleciye normal şut çekmek yerine birebirde atmaya karar verdim. 2 golü de birebirde boş kaleye Skylap hurricane ve Misaki' nin rovaşatası ile attım. Wakabayashi ard arda goller yiyince 2.yarı onu çıkarıp Wakashimazu'yu aldım ama oda basit goller yedi. 2-2 den sonra gol bulamayınca 4-2 öne geçtiler ve bir dakikadan az bir zaman kalmıştı ve yenilgi kesin diye düşünüyordum ama Tsubasa ile kaleciye attığım çalım ile 3-4 oldu. Zaman sıfırdayken topu kaptım ve kaleci şaşırmışken bir tek uzaktan şut enerjisi olan Matsuyama'ya attım ve eagle şut ile defanstan şutu -ihtimal vermeyerek- çektim ve golü son saniyede bulunca 4-4 bitti. Uzatmalarda fake atıp kaleciyi şaşırttım ve Misaki ile Jumping voleden golü bulup 5-4 öne geçtim. 2.yarıda bende onlarda gol bulamayınca 5-4 kazandım. 

Kalecileri baya iyiymiş ve Neo tiger, drive overhead gibi şutları bile sürekli kurtarıyor. Ama uzatmalarda birçok şutta zorlanmaya başladı. Sonradan gardı düşüyor sanırım.   

@Karl Heinz Schneider

1 kez ve 3 kez yaptığımız zaman farklı diyaloglar çıkıyorsa bu durumda 3 kez yapıldığında kaleci daha fazla şaşırıyor, dikkati daha fazla dağılıyor olabilir. O diyaloglara pek dikkat etmiyorum ama aslında bunlar bakmak lazım ki bu durumları daha iyi analiz edelim. 

Bilgi için teşekkür ederim. Buna bakacağım.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,563 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: