*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Video yayınlaman güzel olmuş. Yalnız Renato süper şutları bile çok rahat çıkarıyordu ve değerleri 17 de gözüküyordu. Bende hatırladığım kadarıyla o maçta 14 civarı değerlere sahipti. Yüksek değerlere sahip bir şifreydi sanırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 8-1 Suriye

Yeni güne girilirken bu maçı müsait olup oynadım ve 8-1 kazandım. 

İlk golü Tachibana kardeşler ile Skylap twin şut ile attım. Sonra Hyuga ile 2 tane Neo tiger ile 3-0 yaptım. Kazuo ile boş kaleye Twin şutu attım ve 4-0 oldu. Wakashimazu 11 numaradan golü yiyince onu çıkarıp Wakabayashi'yi aldım. Tsubasa' nın drive overheadı direkten döndü. Misugi' nin hyper overheadı bir oyuncuya çarptı ve kaleci zorlanarak kurtardı. Bir hyper daha kaçırdım ve Misugi' nin enerjisini sıfırladım. Matsuyama ile birebirde Eagle şut ile 5-1 yaptım ve sonra yine boş kaleye skylap hurricane ile golü attım. Matsuyama ile birde penaltı attım. Hyuga ile Neo tiger vuracakken yanlışlıkla Tiger şutu seçip vurdum ama neyse ki buda gol gol oldu. Tsubasa, Misugi ve Misaki ile gol bulamadım bir türlü. Çokta kötü bir kaleci değil ve ilk maç olmasına rağmen rakip oyuncularda çok zayıf değil. 

Skor 6-1 idi ve bir ara golden sonra ekrana baktığımda 8-1 olduğunu gördüm.  Arada 7.golü ne zaman, kiminle attım bilmiyorum. Gülümseme  Oyun bana fazladan bir gol mü yazdı diye düşündüm maç sonuna kadar ama sonra düşününce 3 Hyuga, 3 Tachibana'lar ve 2 de Matsuyama attığına göre 8 oluyor.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Varsa şifre verecek olan onunla da oynarız abi sıkıntı değil.Sitede onu buldum onunla oynadım.
Level değerlerini yazmıştım. 1-2 level fark olabilir.
Şifreyi de paylaştım isteyen oynayabilir.
Japonya takımı levellerine baktım.Tsubasa Hyuga ve Misaki 14 , İshizaki - Souda 9 geri kalanlar 10 level benim takımda.
Final maçlarında level atlama yok diye biliyorum.
Hamburg maçı da Japonya maçının öncesinde zaten. @Karl Heinz Schneider istediği için attım.
Yoksa herhangi bir iddiaam yok. Hamburg'u her maç ezerim geçerim demiyorum. Güzel
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Hamburg'a karşı yeni bir maç oynayıp videoya almanı istemedim abi, sadece ilk başta oynadığın maçı izlemek isterdim dedim.

Videoya alıp tekrar oynadığın için (özellikle zor şartlar altında Dil Çıkarma) eline sağlık. Oynayış tarzını görmek güzel oldu. Bu kez de 4-0'lık iyi bir galibiyet almışsın, tebrik ederim. Wakabayashi'ye Heel Lift denemek mantıklı bir seçenek, az enerji harcayarak gol bulabiliyoruz. Ben genelde Wakabayashi kurtarır diye birebire girmeyi pek tercih etmiyorum ama denemek mantıklı. İşe yararsa peş peşe goller bulabiliriz. Fazla gol yememek için ise özellikle Kapelloman'ın Sidewinder'ını engellemek lazım. Oynadığın maçta da hem birçok kez Sidewinder'ı engellediğin için, hem de birebirde Wakabayashi'yi çalımladığın için farka koşmuşsun.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Yanlış anlama lütfen. Bir şey dediğim yok...  Gülümseme

Zaten bundan önceki maçını normal değerlerle oynamışsındır ve sonra bunu video yayınlamak için bir şifre ile açmışsın. O şifrede olabilir ki oynayan kişi önceki maçlarda birkaç kez yenilmiştir ve o yüzden biraz level atlama durumu olmuş olabilir. Ben sadece elindeki şifrenin normale göre biraz farklı olduğunu belirtmek istedim. Sorun yok yani.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Yok abi estağfurullah bir şey demedim.
Yanlış anlaşılma yok.  Güzel
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 551 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,172 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi