*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 8 - 0 Suriye

[Resim: r1l5xla.png]
Bu takım bir harika dostum!  Açık Ağızlı Gülümseme

Maçın açılış golünü Matsuyama ile attım. Kalp - Sevgi  İkinci golü DriveTiger ile atabilirdim ancak süresi içerisinde bir türlü topu Tsubasa ile buluşturamadım.  ?????

Tsubasa hat-trick yaptı, Hyuuga-san 2 gol salladı. Misaki ve Masao birer golle skora katkı yapan isimler oldular. 

...

Şu ana kadar,

Galibiyet: 17
Mağlubiyet: 0
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 2-1 Hamburg

Tsubasa 2 / No. 9

Maçın başında Tsubasa ile penaltı kaçırdım. Sonrasında birebirde Drive Shoot denedim, Genzo yakaladı.

Genzo'nun dikkatini dağıtıp Drive Overhead Kick vurdum, Wakabayashi sinirlenerek uçtu ve çıkarttı. Normalde rakip Wakabayashi çok nadir sinirlenir, bu sefer denk geldi.

Renato bir kez Kaltz'ın şutunu yumrukladı, bir kez Sidewinder çıkardı. Kapelloman'ın başka bir Sidewinder denemesinde Doutor'un yavaşlatmasının ardından Amaral topu uzaklaştırdı.

Renato'nun bu maçta Genzo'dan aşağı kalır yanı olmadı.  Kalp - Sevgi

Gil normal oyuncudan kayarak topu bize kazandırdı. Kazanmamı sağlayan hamlelerden biriydi.  Gülümseme

Defansın sağlam olduğu maçta normal süre 1-1 tamamlandı, uzatmalarda 2-1 yendim.

Çok zor oldu ama geçmeyi başardım. Hamburg beni her zaman inanılmaz zorluyor. Öte yandan Hamburg'u 5-0 dağıtan @Makoto Soda ve @Hikaru Matsuyama'yı tebrik ederim. Keşke maçlarınız video kaydı olsaydı da nasıl oynadığınızı görseydim, Hamburg'a karşı nasıl bu kadar üstün oynanır merak ediyorum.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bugün tatildi (4 günde bir etkinlik arası...) Tatil gününde de çalışmışsın ve her zamanki gibi bol gol ve farklı bir skor elde etmişsin. Tebrikler ederim.  Gülümseme

@Karl Heinz Schneider

Aslında özellikle gollerin olduğu özel videolar oluşturup paylaşabilirdik. Baştan bu yana bunu hep düşündüm ama uygula fırsatım olmadı. Belki sonraki bazı maçlarda bunu yapabilirim.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider evet gerçekten güzel skorlar ben 3-0 felan yendiğimi hatırlıyomda hiç 5-0 yenemedim..

SAO P. 2-1 HAMBURG

Wakabayajhi uzaktan sut denemek pozisyon ve boşa enerji kaybından başka bişe deil..
o yüzden devamlı karşı karşıya pozisyon denedim buna ragmen 2 gol zor atabildim.

SAO P. 3-2 JAPONYA

Her zaman söylediğim gibi hiç sevmediğim sacma anlamsız bir maç.Bu maçın amacı halen belirsiz.
Mangadaki r7 karşılaşması gibi bişe olsa anlıyacamda yada .2 yarı bize wakabayajhi girse oyuncular deneniyor derim.
Bu şekilde hakikaten çok anlamsız..

Bu iki zor maçı kayıpsız geçtik tek maglubiyetim Penaltılarda musashi şimdiye kadar..
Yukarı Çık Cevapla

Normalde hiç huyum değildir ama seni kırmak istemedim. Şifre tutma alışkanlığım olmadığı için bu sitede yer alan bir şifre ile oynadım. Ben orijinal dilinde oynuyorum.

Öncelikle şunu belirtmek isterim oyunu zor şartlar altında , çay bahçesinde arkadaşlarla muhabbet ederken oynadım. Sürekli ekrana bakıp gülüyorlardı. Siz siz olun Tsubasacıyız biz deyip Tsubasacılığınızdan ödün vermeyin  Açık Ağızlı Gülümseme Yupi

Oynadığım şifre bu  : tXFzO - JDUid - ee3w5 - wA8
Leveller : Tsubasa 15 - Babington 12 - Gil , Renato 11 geri kalnlar 10 leveldi.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 1-0 Japonya

Babington

Maça ben başladım. İlk atağımda Tsubasa'yla fake atarak Wakashimazu'yu boşa çıkardım, boş kaleye Babington ile golü attım. Sonrasında rakipten topu kaptım ve ilk yarının sonlarına kadar zaman geçirdim. Son atakta tekrar Wakashimazu'yu boşa çıkarmayı denedim ama bu sefer topu uzaklaştırdı.

İkinci yarının başında yine topu kaptım ve tekrardan zamana oynayarak maçı 1-0 kazandım.

Neden zamana oynadın derseniz, sürekli atak yapıp risk almak istemiyorum. Rakip çok zor. O yüzden en garanti seçeneği tercih ediyorum.

Euro 2024'deki İngiltere gibiyim resmen. Southgate'in taktiği neyse benimki de o. Uruguay 3-2, Hamburg 2-1, Japonya 1-0. Kazandığım sürece ne kadar az farkla bitirirsem bitireyim önemli değil.  Dil Çıkarma

Japonya'yı kontrol etmek keyifli olacak. Şu ana kadar ki 16 maçın yalnızca bir tanesini kaybettim. Aslında o maçı da kazanmak üzereydim fakat hakem çok uzattı, Musashi 00:00'da golü buldu ve penaltılara götürdü. Penaltılarda Morisaki'yle kaybetmek garanti zaten. 00:00'da golü yemesem penaltılara gitmeden direkt kazanacaktım ve şu anda yenilgisiz ilerliyor olacaktım.

@Tsumax

Resmen aynı gidiyoruz. İkimizin de tek yenilgisi Musashi'ye karşı penaltılarda oldu ve ikimizin de Hamburg maçı 2-1 bitti.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,287 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi