*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu nedir abi herkes wakabayajhiyi 5 lemiş çok iyiGülümseme
Bende roma kalecisine 4 gol zor attım iki driver şut çıkardı..

SAO P. 4-2 ROMA
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo vs Japonya 

[Resim: nx3zjbm.jpg]

Captain Tsubasa oyun tarihinin (bence) en GEREKSİZ , en DENGESİZ ve en SAÇMA maçını takılmadan geçtiğim için mutluyum.

Bizim goller ; 
Birebirden seken topta ikinci denemede Tahamata attı. İkinci golüm de ilk golün kopyası Platao attı.
Tsubasa ile iki golü birebirde geçerek attım.
Son golü de Drive Şut ile attım.

Japonya'nın golleri ;
Hyuga Neo Tiger 
Tachibana iki tane Skylab Huricane2x 
Souda kornerden attı.
Tachibanaların, Souda'nın ve Hyuga'nın röveşatası direkten döndü.
Bir top da Tsubasa'nın döndü.
Şu maça ayar oluyorum önüne kimse çıkmasa sırf Souda defanstan şut vurarak maçı alacaktı.
Renato da bir kaç güzel kurtarış yaptı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 6 - 3 Japonya 

[Resim: qja2z5e.png]

Bu oyunda oynamaktan en fazla keyif aldığım maçlardan bir tanesi. Bu maçın ardından bütün bu harika oyuncuların bizim takımımızda yer alacağını bilerek bu karşılaşmayı oynaması çok zevkli oluyor.  Güzel
Wakashimazu 2 tane Drive Shoot, bir tane Volley ve bir tane de Penaltı kurtardı.  Kızgın - Sinirli

Özellikle ilk yarıyı 3-1 önde kapatıp da ikinci devrenin başında skoru 4-1 yapınca rahatladım. 

...
Şu ana kadarki maçlar içerisinde açık ara en zoru bu ama.  Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 3-2 Uruguay

Tsubasa 2, Babington 1 / Da Silva 2

İlk yarıyı 2-0 önde bitirdim. Renato'nun Victorino ile Da Silva'nın normal şutunu yumruklaması çok işime yaradı. İlk yarının son atağında 3-0 öne geçecektim ki Tsubasa'nın şutu direkten döndü ve 2-0 bitti.

İkinci yarının sonuna 2-1 önde girdim. Son dakikalarda kaleciye bir Heel Lift denedim, kaleci topu direkt ele geçirdi ve kontrada 2-2 yaptılar. Yıkıldım resmen, keşke Tsubasa'yla çalımı girmeyip direkt zaman geçirip maçı kazansaydım diye düşündüm. Dakika 00:00 olmasına rağmen hakem sağ olsun kayıp zamanları fazla oynattı. Tsubasa'nın enerjisi bitikti. Sadece Babington ile çalım deneme şansım vardı, denedim. Demin Heel Lift'i direkt kapan kaleci bu sefer Babington'un çalımını uzaklaştırdı. Seken top bana geldi ama önüm kapalıydı, vursam defans topu uzaklaştırırdı. Topu Tsubasa'ya attım. 62 enerjisi vardı, şut çekemezdim ama fake atmak için kullandım. Böylece dört oyuncu pasif duruma düştü. Defans engeli ortadan kalkınca Babington ile boş kaleye şutu çektim ve gol oldu. Son dakikalarda fena aksiyon yaşadım.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 5-4 Japonya

Zorlu geçen maçı 5-4 kazandım. Açılışı Drive şut ile yaptım ama 2. Drive şutu kurtarınca bol gollü bir maç olacağını düşünerek Wakashimazu'ya çalımlarla maçı geçirdim. Bunlardan da sadece biri başarılı oldu. Diğerlerine hep müdahale etti ve bazılarını değerlendiremedim. 
Rakibin ilk 2 golünü Tachibana kardeşler attı. 
Babington ile attığım penaltıdan ve 2-2 den sonra ilk yarının sonunda kaleciden dönen çalımı boş kaleye attım ve ilk yarıyı 3-2 önde kapattım. 
2.yarıda yine bir çalım kaleciden dönünce Tahamata ile skoru 4-2 yaptım. 
Souda' nın golü ile 4-3 yaptılar. 
5. golü de yine kaleciden dönen topu Babington ile boş kaleye vurdum ama direkten döndü. Topu uzaklaştırdılar ve yine bana geldi ve ben yine babington ile vurdum ve yine direğe çarptı, bende üçüncüde artık ona atmaktan vazgeçtim ve Platton ile köşeden boş kaleye atıp 5-3 öne geçtim. 
Misugi hyper röveşata ile 5-4 yaptı ve maçı bu skorla kazandım. 

Babington' un direkten dönen 2 şutu ile ilgili şöyle bir durum var: Onunla şut vururken tam sağ taraftaki direğin hizasındaydı ve şunu farkettim ki eğer o durduğu yerde top direğe çarpıyorsa defalarca aynı noktadan vursam yine direğe çarpacaktı. Oyunda böyle sahanın belli alanlarında geçerli olan özellikler var. Buna dair hex editörde kodlar üzerinden keşfettiğim ve 2016 yılında buna dair açtığım bir konuda gerekli bilgileri vermiştim. Mesela oyunun belli alanlarında faul noktalarının olması... Yine Hyuga'nın tiger ve neo tiger şutlarını sahanın belli noktalarında vurması... Yine Matsuyama ve Diaz'ın sahanın belli noktalarında sinirlenmesi gibi.... Buna dair bilgilere bakmak isteyenler aşağıdaki konuya göz atabilirler.  

Captain Tsubasa 2 Oyunundan İlginç Bilgiler (tsubasatr.net)
Yukarı Çık Cevapla
SAO P. 5-3 URUGUAY

Yine bunaltıcı zor bir maç oldu yenmeyi biidikGülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,990 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,684 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi