*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Hamburg maçı da zor olabiliyor ama Drive overhead ve çalımlarla goller bulabiliyoruz ve 7 numarayı ve sutlarini bazen engelleyebiliyoruz ve bunu yaptığımızda fazla zorlanmadan bu maçı gecebiliyoruz. Yinede bazen zor bir maç olabiliyor.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 1-3 Hamburg

3-0 öne geçtiler ve ben Drive overhead ve 2 çalım ile gol bulamadım. Son çalımda Wakabayashi uzaklaştırdı ve boş kaleye golü attım.
Önceki gün çokta zor bir takım değil demiştim ama baya zorluymuş. Üzerinden uzun zaman geçince unutmuşum. Adam, Drive overheadı bile yemiyor.  Kararsız

2.Maç (Rövanş): Sao Paulo 3-2 Hamburg

Bu kez ben 3-1 kazanacaktım ki son saniyede Kaltz çalım ile 3-2 yaptı skoru. Tabi yenildikten sonra aynı maçı tekrar oynadım ama sadece Tsubasa level atladı. Bu kez ilk 3 gölü de birebirde Drive şut ile attım. Üçünde de ileri çıktı ve golleri yedi. Zayıf noktası bu aslında. Gerçi sonraki 2 şutta kalesinde bekledi ama bunlarda elinden döndü. Boş kaleye atmak isterken penaltı oldu ve onu da kurtardı. Birebirde çok nadir oyuncularımı uçuruyordu. Bu yüzden bundan sonra artık ona birebirde şut çekerek goller atmaya çalışacağım.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo vs Roma 

[Resim: t827su5.jpg]

Ne kaleciymiş arkadaş zar zor gol atabildim.
Maçın adamı Amaral'dı yine hava toplarını sildi süpürdü.
Golleri Tsubasa attı.

Sao Paulo vs Uruguay 

[Resim: mep08bo.jpg]

Goller : Tsubasa(5) - Da Silva , Victorino

CT dünyasında en sevdiğim karakterlerden birisi de Victorino. Biraz daha hız eklenebilirdi ve Banana Şut'unun olmaması büyük eksiklik.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 3-2 Roma

Tsubasa (3) / Rampiyon, No. 10

Rakip kaleciye bir sürü fake atmama rağmen hep ceza sahası dışında beni karşıladı ve topa uçtu. Bu yüzden dikkati dağınık olmasına rağmen birçok kez şut çekemedim. Kalecileri aynı zamanda bir Drive Shoot'umu çıkarttı. Top Rampion'a iki kez havadan gelmişti, birinde dört oyuncuyla, diğerinde sadece Renato'yla hamle yapışımda topu uzaklaştırmayı başardım. Rampion'un Rocket Head özelliğini böyle göremedik. Bu defansif hamleler sebebiyle maçta az gol oldu.

Kaleciye Heel Lift denediğim üç pozisyonun ikisinde gol oldu, birinde penaltı oldu ve penaltıyı gole çevirdim. Bu taktik sayesinde galibiyeti aldım diyebilirim.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 7 - 3 Uruguay

[Resim: apepbfg.png]
Tsubasa 6 gol attı, maalesef bu maçta da penaltı kaçırdım.  Kızgın - Sinirli
Captain Tsubasa dünyasında en sevdiğim yabancı karakterdir Victorino ve bu maçta ona karşı oynamaktan büyük keyif alıyorum.  Güzel

...

Sao Paulo 5 - 0 Hamburg

[Resim: ofnh1pg.png]

Kapelloman yalnızca bir kere şut çekti ve onu da Amaral çizgiden çıkardı. Başka da şut vuran olmayınca garip bir şekilde Renato'ya pek iş düşmedi bu maçta.  Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo vs Hamburg 

[Resim: g43kvf8.jpg]

Gollerin tamamını Tsubasa attı.
İlk golü fake attıktan sonra Drive Röveşata ile attım. Genzo ile birebirden sonra boş kaleye attım.
4 faul ve 3 korner olunca ilk yarı hemen bitti.
İkinci yarıda Renato iki kere özel şut çıkardı.
Bir topu Lima çizgiden çıkardı. 
Üçüncü golü penaltıdan attım.
Dördüncü ve beşinci golü Tsubasa ile Wakabayashi'yi çalımlayarak attım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 551 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,172 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: