*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Wakashimazu'ya çok fazla gol atmışsın. Ben uzatmalarla beraber o kadar atamamıştım. Gülümseme 

Bu maçta her halükarda bol gol yiyoruz ve bundan dolayı bol bol gol atmamız çok önemli ama buda o kadar kolay olmuyor ne yazık ki. Tabii Misaki ve Nitta'yı iyi yönetip kullanabilirsek biraz daha fazla gol bulabiliyoruz.
Yukarı Çık Cevapla
Bende savunma güvenliğinden eser yoktur. Ben tüm gücümü skor için harcıyorum bu oyunda. Bu nedenle de topun dışarı çıktığı anlar ve yapılan fauller benim için hep zaman kaybı anlamına gelir.  Güzel

Sao Paulo 10 - 4 AS Roma

[Resim: sxfgpy5.png]

Genelde Tsubasa dışındaki oyuncularla pek gol atamam ama bu maçta özellikle dönenleri Batista ve Gil iyi tamamladılar. Haliyle farklı skorla rahat bir galibiyet almış olduk.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Çoğu kişi Toho ve Romaya fark atmış herkezi tebrik ediyorum
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yeni güne girmişken bu maçı da oynayıp paylaşmak istedim.

Sao Paulo 4-3 Uruguay

3 Drive şut ile 3-0 öne geçtim ve rahat kazanacağım bir maç olacağını düşünüyordum ama ardı ardına Da silva ve Victorino’nun golleri ile 3-2 oldu. Tsubasa ile kaleciyi çalımladım ama çizgiden oyuncu çıkardı ve boş kaleye Platon ile atıp 4-2 yaptım. Hemen karşılık verdiler 4-3 oldu. Tsubasa’nın enerjisi bittiği için top çevirip durdum ama son dakikada dayanamayıp Tsubasa ile bir çalım deneyecektim ama orada olmayan bir oyuncuları çıkıp topu kaptı ve beraberliğe giderlerken ceza sahamızda hakem maçı bitirdi ve kolay gözüken maçta zorlanarak 4-3 kazandım

@Hikaru Matsuyama

Roma'ya da bol atmışsın.  Gülümseme Tabi sonraki 2 kaleciye bol gol atmak zor olacaktır.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 4-2 Toho

Misaki 4, Hyuga 2

Maçın başında penaltı kazandım ve Misaki'nin açılışıyla 1-0 öne geçtim.

Hyuga birebirde Forcible Dribble denedi ama Morisaki, kendisinin uçması gerekirken Hyuga'yı uçurdu! Video kaydı olmasa bu duruma inanmam ama daha öncesinde de bu durumun aynısını yaşamıştım, çok ilginç. Dönen top Toho'da kaldı ama Misaki'nın pas kesmesiyle atağımız başladı. Wakashimazu dikkati dağınıkken Falcon Volley çıkardı, sonrasında Hyper Volley yedi, 2-0 oldu.

Misaki çalım atan oyuncuya pas kesme yapmasına rağmen topu uzaklaştırdı. Maalesef sonrasında topu kaptırdım, Hyuga Neo Tiger Shoot ile 2-1 yaptı. Tiger vursa da gol olurdu, sanırım Hyuga Morisaki'ye epey sinirlenmiş. Açık Ağızlı Gülümseme

İlk yarının sonunda Misaki'yle Wakashimazu'yu çalımladım, 3-1.

İkinci yarı Hyuga voleyle 3-2 yaptı. Maçın sonlarında bir penaltı golü daha attım, neticesinde 4-2 bitti. Tabii Wakashimazu'nun karşısında Matsuyama yok. Dil Çıkarma

@Hiena 2

Japonya maçına gelene kadar Hamburg maçı da çok zor bence. Zaten Japonya Milli Takımını kontrol edene kadar ki süreçte özellikle en zor maçlar Toho, Hamburg ve Japonya bana göre.

@Makoto Soda

Wakashimazu'yu dört kez aldatarak iyi bir işe imza atmışsın.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Normalde Morisaki'yi çok sevmem ama iyi bir turnuva geçirdi.

@Tsumax

Keşke Aoi gibi bir oyuncumuz olsaydı fakat Misaki bu turnuvaya yeterde artar bile. Hatta Nitta bile güzel işler çıkarıyor.

@Karl Heinz Schneider

Teşekkür ederim. Sende gayet başarılı ilerliyorsun.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,564 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: