*

War Of The Giants V2 (This is manga 2024)

Bu konu; 296 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Tsumax
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hocam biraz acımasız olmuş yorum sanki. Oyun bence Almanya hariç çok dengeli. Ayrıca normal CT2 deki gibi Japonya kazanacak diye mutlak bir son da yok. Japonya , Brezilya ya da Almanya sonuçlara göre kazanabiliyor. Ama sonuçta bu bir hack yerine göre hatalar veya dengesizlikler olabiliyor onları bulup aktarmak ta bizim işimiz. Sonlara doğru evet İspanya'nın defans ve kalecisi baya uğraştırıyor ama mantıken de öyle olması gerekmez mi? Her maçı 8-3 alsak zaten heyecanı kalmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Başlayalım bakalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler deneyeceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eline sağlık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tsubasa adamdır gerisi yalan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
İlk maçı bir zahmet rahatlıkla kazanıp zevkle oynamaya devam ederken daha ikinci maçta inanılmaz bir şekilde takıldım. Bir süredir CT oyunları oynamıyorum kendi acemiliğimdendir oyuncular seviye atlasın geçebilirim diye düşünürken Tayland'a arka arkaya 4 maç kaybettim. Sıkıntı hiçbir şekilde savunamıyorum atakları. Hücum konusunda Bunnark bile sıkıntı yaratmıyor golleri atabiliyorum ama hemen karşılık veriyorlar golle. Hani bir tane atak kaçırma bile lüksüm yok. 4 atsam 5 yiyorum. 1-2 atıp zaman geçsin tarzı oynasam yine bir şekilde öne geçiyorlar. Adamların her geldiği her attığı gol oluyor. Şaşırdığım ve beni çaresiz bırakan Wakabayashi'nin SGGK animasyonunda bile top yüzde 90 gol oluyor. 

Ama oynamaya devam edeceğim bakalım. 

Gördüğüm bir problem şu 2. maçta yenildim diyelim maça tekrar başlayınca kadroya ekstra Aoi ekleniyor. 4 tane Shingo Aoi oldu Tayland maçımda kadromda. Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 557 61,316 26-07-2026, Saat: 14:04
Son Yorum: onucuncu
Japonya And Manga T. Hack by Ysy56 Ysy56 31 3,008 26-07-2026, Saat: 00:34
Son Yorum: Arem bey
TsubasaTR Kadrosu Projesi 2024 Hack By Ysy56 Ysy56 77 6,134 25-07-2026, Saat: 10:07
Son Yorum: star 10
WORLD CUP-War of the giants SUPER GK 1.2(Güncellendi) Tsumax 746 116,784 22-07-2026, Saat: 10:36
Son Yorum: KyomaYamada
CT2 Manga oyuncuları ALL S. Hack Ysy56 71 5,104 14-07-2026, Saat: 09:23
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi