*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 ustad toho baya ugraştırmış sizi.
Zaten super strikerde bu toho maçı olsun sao paolayla japonyaya karşı oynadıgımız maç olsun hiç anlam veremedim bu kadar zorluguna ne gerek var..
Animede bile tsubasanın driver sutu daha güçlü ona ragmen zar zor berabere kalıp maç geçiliyordu.
Oyundaki bu maç daha zor buna ragmen yenmemiz isteniyor nedense.Bari bize güzel bi kaleci maçı kolaylaştıracak bişey ver o da yok..

NANKATSU 3-2 TOHO 

Bende ileri geri paslarla vakit geçirip zaman öldürüp zar zor geçtim.zaten bizim kale boş gibi bişey rakibe atak fırsatı verdimi golü yiyoruz.Bizim wakajımazuya gol atmamız bir o kadar zor.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Evet, baya zor bir maç. Tamam final maçı olduğundan biraz zor olmalı ama baya zorlu bir maç haline getirmişler. Gerçi şu ana kadar sadece Akita'da bir kez yenildim ve bir ekstra level atlama durumu oldu. Bu maçı kaybedince aynı şifreden açtım. Önceki maça dönmedim ve bu yüzden de biraz zor olabilir. 

Bende topu defansa atıp biraz orada top sürüyordum ama tekrar atağa çıkmak durumunda kalıyordum zira hep cevap verdiler ve hep beraber gittiği için Misaki'nin enerjisi dolana kadar birazcık vakit geçirip hemen gol arıyordum. Neyse artık Japonya'ya kadar sonraki maçlard kolay olabilir ve çok zorlanmayabiliriz.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Toho 

[Resim: 20mlq38.jpg]

Goller : Nitta(5) , Misaki / Hyuga(2) , Sorimachi 

Top bizden başladı Wakashimazu'yu hava mücadelesinde Misaki ile ekarte ederek boş kaleye Nitta ile gol attım. Hyuga özel çalım denemesine rağmen Misaki ile uzaklaştırdım.
Topla buluşturdum birebir denedim Nitta boş kaleye kafa ile attı. Üçüncü golü de yine Nitta ile boş kaleye attım. İlk yarı 3-0 bitti.
İkinci yarı Sorimachi kafa vuruşu ile durumu 3-1 yaptı. Misaki birebir denemeye giderken penaltı oldu.Nitta 4. golünü attı.
Hyuga vole 4-2 yaptı. Misaki hava mücadelesinde Wakashimazu'yu yine geçerek top boşa düştü. Tekrar Misaki'ye atarak golü yaptım.
Hyuga Tiger ile 5-3 yaptı. Maç sonuna doğru bir fake ile Hayabusa vole ile maçın skoru ortaya çıktı.
Morisaki , İshizaki ve Misaki çok iyiydiler.
Misaki Hyuga düellosu üç kere oldu.
Misaki üçünden de galip ayrıldı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Sende de Morisaki iyi bir kıvama gelmiş anlaşılan.  Gülümseme

Benim maçımı da kurtaran o oldu.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda  Çok iyi sonuç gene.Volla sendeki nanktatsuda Aoi felan yok dimi rahat gidiyorsunGülümseme) Yukarı Çık Cevapla Touhou finaline çıkarkenki takımımın güncel hali:

[Resim: 58uext8.png]

...

Nankatsu 8 - 5 Touhou

[Resim: c5qtxdj.png]

Çok zorlu bir final karşılaşması. Bir defa hemen her aldıkları topu Hyuuga'ya veriyorlar. Hyuuga-san da maşallah Tiger, Neo Tiger patlatıp duruyor. Hani kalede Morisaki var, bu kadar "sert" şutlar atmasına bilmem gerek var mı.  Dil Çıkarma 

Son attığım gol çok güzeldi, keyif verdi: Nitta Hayabusa Volley Shoot vurdu ve Wakashimazu Sankakutobi yapmasına rağmen gol oldu.  Yupi

12 maçı yenilmeden tamamlamış oldum, açık ara en zorlusu Tatsunami maçıydı benim için (ki genelde çok rahat kazandığım bir maçtır). Benim en sevdiğim kısım da böylece tamamlanmış oldu.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 551 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,172 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: