*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NANKATSU 5-4 FURANO

Misaki(4) Nitta (1)
Matsuyama(3) normal oyuncu(1)

Çok zor maç olmadı maçın son dakikalarına 5-3 önde girdim son dakikada ilk defa normal oyuncudan gol yedik.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 7 - 3 Furano

[Resim: o8xg0j8.png]
İlk yarı onlardan başlamasına karşın hızlı bir şekilde 3-0'lık bir seri yakaladım.  Yupi Devrenin sonlarına doğru Matsuyamam, Röveşata ile maçtan kopmadıklarını kanıtlarcasına fileleri havalandırdı ve 3-1'lik skorlar ilk yarıyı tamamladık.
İkinci yarı benden başlıyordu ve bir gol daha bularak 4-1 yaptım. Buradan sonrasını pek hatırlamıyorum.  xD 

Matsuyamam, enteresan bir şekilde yalnızca bir defa Nadare Kougeki yaptı ve maçın bitimine doğru serbest vuruştan Eagle Shot ile gol buldu. Bu şuta Morisaki kızmasına rağmen bir şey yapamadı, engellese efsane olurdu.  Güzel Matsuyamam hat-trick yapmasına karşın hücumda iyi bir gün geçirdiğim için fark açıldı. 

...

Furano benim takımım ve Matsuyama da benim adamım, bu nedenle bu maçta her zaman çok ayrı bir motivasyon ile oynarım. Skor her ne olursa olsun hep oynamaktan çok keyif aldığım maçlardan bir tanesi olmuştur.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 5-4 Furano

Misaki 3, Nitta 2 / Matsuyama 3, No. 9

Karşılıklı gol düellosuyla geçti. 00:00'da Nitta'nın Falcon Volley'i ile maçı 6-4 bitirecektim ki top direkten döndü ve Furano kontraya kalktı. Bir an 5-5 olup penaltılara mı gidecek diye düşündüm ama neyse ki rakip kaleye yaklaşamadan hakem son düdüğü çaldı.

Matsuyama'ya topun havada geldiği pozisyonda Takasugi tek başına topu uzaklaştırdı. Matsuyama artık Overhead Kick çekmiş midir bilemem ama Takasugi'nin müthiş bir müdahale yaptığı kesin.  Süper

Takasugi ayrıca bir Eagle Shoot'u yavaşlatmayı başardı, ama sonucunda gol oldu. Matsuyama üç Eagle Shoot golü attı. Üçünde de Ishizaki ile tam Hikaru'yu marke etmek üzereydim ama üstünde olmama rağmen durduramadım.  uyu Durdurabilsem Face Block yaparak 1-2 gol önleyebilirdim.

@Hikaru Matsuyama

Sanırım Matsuyama'dan gol yesen bile üzülmüyorsundur abi.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Furano

[Resim: 5y4z0jc.jpg]

Goller : Taki(2) , Misaki(3-2P) , Nitta / Matsuyama 

Nitta ile karşı karşıya Hayabusa direkten döndü Taki tamamladı. Misaki ile gol bulacağım iki pozisyonda da penaltı oldu. İkisini de gole çevirdim.İlk yarı 3-0 bitti.
İkinci yarıda boş kaleye Taki ile kafa golü attım.
Sonrasında Misaki ile Jumping Vole ile 5-0 oldu.
Yaptığım pas hatası nedeniyle golü yedim.
Son dakikalar oynanırken maç bitecek zaten gol olmaz diye kornerden Hayabusa çektim şansıma gol oldu.
Pas hatası yapsam gol de yemeyecektim.
Matsuyama'yı 4 kere faul ile durdurdum.
Takasugi 3 kere hava mücadelesi kazandı.
2 kere de şut blokladı. Rakibin bir şutu direkten döndü. Morisaki de bir şut çıkardı.
Maçın adamı Takasugi idi. Bu adama her zaman sempati duymuşumdur özel hareketi yok ama benim için özel bir oyuncu. Tıpkı İzawa gibi.
Morisaki level atlıyor ama statları hiç değişmiyor 2 levelde bir yükseliyor sanırım.
Bu arada siteye girmekte bazen zorluk yaşıyorum.
Sizde de oluyor mu? Beyaz bir ekran geliyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
1.maç: Nankatsu 2-6 Toho 

4-0 mağlup duruma düştüm ve sonunda 6-2 kaybettim. Wakashimazu süper şutları sürekli kurtarıyordu. Bir Jumping vole ve birde Hayabusayla birebirde gol bulabildim. 

2.Maç (Rövanş):  Nankatsu 4-4 Toho

2.maçta da 2-0 öne geçtim ama bazı pas hataları ve başarısız şut girişmleri ile 4-4 bitti. Penaltılara geçecek sanıyordum ama bu final olduğu için uzatmalar vardı ve uzatma bölümü başlayacakken bilgi ekranında oyunun tuşları çalışmadı ve nedense save kaydı problemi olunca kayıt da alamadım. State tuşuna bastığımda bir hata ile kapanıyor. O yüzden kaldığım yerden başlatamadım. Daha sonra bu maçı tekrar denerim.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 7-6 Toho

Rövanşı tekrar oynadım ve bu kez de 5-5 beraber kaldım. Uzatmalarda da 7-6 yendim. Aynı atari dönemindeki tecrübesiz halimde olduğum gibi baya zorlandım. Ama Morisaki baya iyiydi. Sorimachi'nin ceza sahası dışı bir şutunu ve birde kafa şutunu kurtardı. Önceki maçta da Sawada'nın şutunu kurtarmıştı. Hyuga dışında kimseden gol yemiyor. Hyuga'yı bir türlü engelleyemiyorum. Zaten gollerinin çoğu süper şutlarından geldi. 

Sao Paulo 4-3 Roma 

Bu maçta baya zorlandım. Sürekli karşılık verdiler. Renato'da, Rampion' nun volesini kurtarıyor sıradan oyunculardan sürekli gol yiyor. 
2 Drive, bir röveşata ve birde boş kaleye Platton ile attım ve maçı zor bir şekilde kazandım.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,471 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi