*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NANKATSU 3-3 MUSASHİ (PK 3-5)

NANKATSU 3-1 MUSASHİ

@Hikaru Matsuyama gibi benimde ilk yarı iki topum direkten döndü ve ilk yarı sadece 1 gol atabildim..
2. Yarı Misuginin oyuna girmesiyle maç 3-3 e gitti malesef penaltılara kaldık ve penaltılarda morisakiyle işiniz çok zor bildiginiz gibi.
Bende @Hiena 2 ustad gibi ilk maglubiyetimi almış oldum malesef..
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Musashi

[Resim: kp75ebb.jpg]

Goller : Misaki(5) / Misugi

İlk yarı Misugi'nin yokluğunda bile defans oyuncularım sayesinde zorla kurtuldum.
Takasugi ve İshizaki iki kere şut blokladı.
Nakayama ve İshizaki birer kez çizgiden top çıkardı. 11 numaranın şutu direkten döndü.
Misaki ile iki kere bire bir de geçerek gol attım.
Fake kullanarak boş kaleye Nitta'nın şutu direkten döndü Misaki tamamladı.İlk yarı 3-0 bitti.

İkinci yarı çivi çiviyi söker hesabı sistemi 3-5-2 prese çevirdim.Top bizden başladığı ve Misaki'nin enerjisi olmadığı için biraz top çevirdim sonrasında Misaki dördüncü golünü attı.
Morisaki ile teke tek kalan Misugi affetmedi.
İki fake hareketinden sonra boş kaleye Urabe ile atacakken direkten dönen topu yine Misaki tamamladı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 3-3 Musashi (P: 1-4)

İlk yarıyı 2-0 önde kapattım. İkinci yarıya Musashi başladı. Misugi'nin şutunu Face Block ile kestim ve top bana geçti. Böylesi bir avantaj durumunda maçı kaybettim. Atağımda Misaki'yle çalım denedim, kalecileri direkt topu yakaladı ve kontra atakta No. 11'in normal şutuyla 2-1 oldu. 

Güzel bir pozisyon yakaladım ve fake attım. Top normalde %100 Misaki'nin üstüne doğru gidiyordu ancak nedense Nitta'ya geldi. Nitta da olur diyerek Falcon Volley denedim (normalde Misaki'yle Hyper Volley deneyecektim), bir defans çıktı ve özel voleyi uzaklaştırdı. Kontra atakta Misugi normal şutla 2-2 yaptı. 

Maçın bitimine iki dakika kala kalecinin dikkatini dağıtarak Misaki'yle Hyper Volley vurarak 3-2 öne geçtim. Süre 00:00 olmasına rağmen hakem uzattı da uzattı, Misugi kaleciye çalımı attı. Urabe çizgiden çıkardı ama bir işe yaramadı, dönen topta normal oyuncuları voleyi vurdu, 3-3. Santrada bir adım attım ve hakem düdüğü çaldı. Yani maçın bitimine bir adım süre kala gol yemişim. Penaltılarda zaten 1-4 yenildim.

...

Nankatsu 4-3 Musashi

Misaki 2, Nitta 1

Rövanşta 4-3 mağlup etmeyi başardım.

@Hiena 2

Süre 00:00'da golü bularak mağlubiyeti kurtarmışsın abi, penaltılarda Morisaki Musashi oyuncularının şutlarını doğru tahmin etse bile çıkaramıyor.

@Tsumax

Aynı kaderi yaşamışız.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider  Aynen kardeşim zaten penaltılara kalınca yenilmiş say anca direkler kurtarır.Uzatma olaydı böyle olmazdı.
@Makoto Soda Çok güzel skor tebrikler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Çok sağol teşekkür ederim.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 3-1 Furano

Başarısız röveşata ve falcon volley şutlarından sonra kaleciyi üzerime çekip boş kaleye röveşata ile golü attım. 

Morisaki baya olmuş... Bir şutu rahat çıkardı ve ardından 2.kafa vuruşunu da zorlanarak çıkardı. Eski maçlarımı hatırlıyorum da sonraki maçlarda hiç bu kadar iyi olmuyordu. Sao paolo bölümündeki etkili oyunum ve bu bölümdeki iyi mücadeleler nedeniyle değerleri mi yükseldi ne oldu bilmiyorum ama son maçlarda baya şut kurtardı.    

Kalecileri çok iyi. Röveşatadan sonra jumping voleyi de zorlanarak da olsa çıkardı. Bu kalecinin değerleri yüksek miydi bu kadar hex editörden bakmam lazım. 

Mecburen birebirde denemek durumunda kaldım ve ileri çıkınca Nitta'nın hayabusa şutu ile 2-0 öne geçtim. 

Matsuyama'nın penaltısı ile durum 2-1 oldu.

Sonunda Jumping vole ile golü buldum ve 3-1 öne geçtim

Matsuyama sinirlenmişti ve haliyle tüm oyuncuların değerleri yükselmişti ama buna rağmen 6 numaranın şutunu Morisaki rahat çıkardı. Bu çocuğa bi haller olmuş ama nedir bilmiyorum.  Dil Çıkarma  

Maçı Morisaki' nin iyi oyunu ile ve rakibin 2. yarıda çok fazla pozisyon kaçırması sayesinde 3-1 kazandım. 

@Karl Heinz Schneider

Morisaki'in penaltıları kurtaramamasının nedeni sanırım 2. yarıda tüm oyuncuların değerlerinin yükselmesinden kaynaklı oluyor. Onların şut gücü yüksek, bizim kalecinin çok düşük olunca böyle bir durum oluyordur.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,464 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi