*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nankatsu 7-2 Tatsunami

Açılışı Jumping vole ile yaptım. Ardından Morisaki 11 numaralı oyuncunun volesini bir oyuncumun ayağına da çarpması ile rahat çıkardı ve bize 2.gol için atak fırsatı verdi. Bunu da Falcon vole ile değerlendirdim ve 2-0 öne geçtim.

Morisaki bu kez 6 numaradan vole ile golü yedi ve 2-1 oldu. 

Morisaki,  9 numaranın şutunu çıkardı ve hemen ardından 6 numaranın volesini sinirlenerek çıkardı. Yavaş yavaş kıvama geliyor.  Dil Çıkarma

İlk yarının son dakikasında süre 00:10 dayken rovaşata ile skoru 3-1 yaptım ve hemen ardından topu kapıp süre sıfırdayken Nitta ile orta sahadan attığım golle 4-1 öne geçtim.

Jumping vole ile 5-1 öne geçtim.

Morisaki, arada zor şutları kurtarsa da 11 numaranın ceza sahası dışından vurduğu şutu yedi ve 5-2 oldu.  Ama topa çıkarmada durumu baya iyi. 2 defa topa çıkardım ve ikisinde de topu rahat yakaladı.  Gülümseme

Hayabusa şut ile 6-2 öne geçtim. Yine Nitta ile süre sıfırdayken birebirde enerjisi olmadığı için normal şut vurdum ve maçı 7-2 kazandım.

Gerek bu maç olsun gerekse önceki maçlara baktığımda bir önceki takım olan Akita bu takımdan kesinlikle daha zor. Bu takım bol atıp az yiyor ama Akita bize bol bol gol atıyor ve maçlar zor geçiyor. Buna rağmen sıralamayı bu şekilde yapmışlar.  Kararsız
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 5-4 Musashi

İlk golü yine Jumping vole ile attım.

5 numaralı oyuncu direkten dönen topu tamamladı ve 1-1 oldu.

Rovaşata ile 2-1 öne geçtim.

Morisaki eski haline döndü ve 11 numaranın ceza sahası dışındaki şutunu yedi ve 2-2 oldu.  Kararsız

Hayabusa ile 3-2 öne geçtim ve ilk yarıyı bu sonuçla kapattım. Misugi’ nin oyuna girmesine bile gerek yok aslında. Adamlar bu işi biliyor ve beceriyorlar.  Gülümseme

Misugi’ nin direkten dönen Hyper şutunu kapıp atağa çıktım ve rovaşata ile 4-2 öne geçtim. Bu  Hyper şutun direkten dönme oranı baya yüksek. Geçmişte de baya direkten dönen şutları olmuştu. Sanırım çok güçlü bir şut olduğu için bize kıyak geçiyorlar ve bu şekilde ayarlamışlar.

Bu Morisaki, her takımın 11 numaralı oyuncusundan sürekli gol yiyor. Bir oyuncuma çarpmasına rağmen yedi. 4-3 oldu.

Misugi vole ile skoru 4-4 yaptı.

Süre sıfırdayken birebirde Hayabusa ile golü bulup maçı 5-4 kazandım. Çok zor bir mücadeleydi. 2.yarıda oyuncular gibi kalecileri de baya iyiydi ve birçok şutumu engelledi.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 ikinci yarı Misugi girince kaleci daha iyi oluyor şutların çoğunu çıkartıyor Misugi yede çalım atılmıyor iki yarı oynasa bize tonla fark atacak
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56

2.Yarıda tüm oyuncularının değerlerinin arttığını biliyorum. Zamanında bu oyuncuların 2.yarıdaki değerlerinin nasıl arttığına dair hex editördeki kod paylaşımlarını da yapmıştım. Misugi'ye destek olmak için daha aktif oynuyorlar. Ama kaleciye dair bir bilgi yoktu. Bu maçta kalecinin de 2.yarıda daha iyi olduğunu farkettim. Herkeste öyle mi bilmiyorum ama bende 2.yarıda daha iyiydi.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 5 - 3 Musashi

[Resim: befgjob.png]
Her şeyden önce, her zamanki çok ama çok keyifli bir karşılaşma oldu.  Güzel
İlk yarıda önce Overhead Kick, ardından da Jumping Volley direğe çarpınca bende moral filan kalmadı haliyle.  üzgün Ama bütün aksiliklere rağmen ilk yarıyı 3-0 önde kapadım.  Yupi 

İkinci yarı benden başlıyordu ve 1 gol daha bulunca skor 4-0 oldu ve ben otomatik pilota geçtim.  Dil Çıkarma

Arka arkaya pozisyonlarda 11 numaraları gol buldu ne yazık ki. Ancak Misugi'yi şans eseri durdurmayı başardım, Shoot çekti, Morisaki tuttu, düşünün artık.  Açık Ağızlı Gülümseme Son saniyelerde 5-2 öndeydim ama Misugi'yi tutamadım daha fazla ve penaltı oldu. Köşeyi doğru bilmeme karşın (ki bu çok nadir olur) Misugi rahatlıkla golünü buldu, helali hoş olsun.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bu takım ve Akita'ya karşı baya fark ile önde olsak bile hiç maçı rölantiye almamak lazım zira iki takımda çok tehlikeli ve ardı ardına ataklar ile maçı çevirme potansiyeline sahipler. Sende, bende ve birçok kişide bu durum tecrübe ile sabit...  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,461 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi