*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Morisaki de önüne geleni yiyor kale boş olsa daha iyi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Sorma, sinirlenmesine rağmen tutamadığı şutlar gördüm bu maç.
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 6 - 5 Tatsunami

[Resim: fa7qq6x.png]
Adamlar beni yenmeye adeta and içmişçesine oynadılar. Bu ne azim azizim!  Dil Çıkarma

5 tane Kamisori şuta maruz kaldım, 3 tanesini kurtarmama rağmen (bir tanesini Ganmen Block ile etkisiz hale getirdim Yupi ) Souda, bir defans oyuncusu Souda, tam 4 gol attı.  ????? 

Maçta 2-0 öne geçince açıkçası rahat bir maç geçireceğimi düşünmüştüm (ki normalde rahat geçer bu maç, en azından benim açımdan) ama hiç öyle olmadı. 

Misaki neredeyse hiç topa kapamadı enteresan bir şekilde  üzgün oyun çok durdu, faul ve köşe vuruşları ile... Garip bir maçtı.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Tatsunami 

[Resim: 1h1dpfl.jpg]

Benim açımdan çok tuhaf geçen bir maç oldu.
İlk yarıda iki tane pozisyon oldu Souda'nın şutu direkten döndü. Bir de ben Misaki ile son dakika Jumping Vole ile gol attım. Top kayıpları, fauller ve kornerlerle maç hemen bitti. Souda şut çekmek yerine pas vermeyi tercih edince bir sıkıntı yaşamadım.
Nakanishi kolay geçit vermedi. Diğer iki golü boş kaleye attım. Birini Misaki diğerini Urabe attı.
Urabe iyi yer tutuyor. İkinci ya da üçüncü golü oldu.

@Hikaru Matsuyama 
Senin skora çok şaşırdım. Büyük ihtimalle hafife aldın Souda gardaşımı  Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
NANKATSU 6-2 TATSUNAMİ

Misaki(4) Nitta(1) Taki(1) (boş kaleye)
Souda(2)

Ishizaki soudanın şutuna 2 kere blok yaptı bizde her pozisyonu gole çevirince kolay maç oluverdi..
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 5-2 Tatsunami

Nitta 3, Misaki 2 / No. 9

İlk yarı tamamen orta saha mücadelesiyle geçti diyebilirim. Soda'nın Razor Shoot'u direkten döndü, iki oyuncum topu çizgiden çıkardı ama eninde sonunda golü yedim. Ben de sadece bir gol atabildim. İlk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarı iyi bir performans ortaya koyarak durumu 4-1'e kadar getirdim. En son 5-2 bitti.

Morisaki tam bir felaketti, ne gelirse içeri aldı. Neyse ki direkten dönen ve üç tane çizgiden çıkarılan top oldu.

Soda, maçın başında Razor Shoot denedikten sonra bir daha aktif olmadı. Maçın geri kalan bölümünü Razor Pass dağıtarak geçirdi. 

Misaki ile iki gol atmama rağmen maç sonu seviyesi yükselmedi, kötü oldu.

Nakanishi birebirde iki kez Misaki'ye çalım izni vermedi. Ama Nitta'nın düz Falcon Volley'ini yedi. Maç öncesi bol bol birebir çalışmış sadece.  Dil Çıkarma

@Hikaru Matsuyama

Soda çok iyi bir performans sergilemiş. Benim ve @Makoto Soda'nın oynayışında hep Razor Pass atmasına rağmen sana hep Razor Shoot denemiş.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,983 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,351 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: