*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Jun Misugi

Teşekkür ederim. Aralıklı da olsa fırsat buldukça çalışmaya devam ediyorum. Ben kendim için yani oyundaki portreler için peak battle versiyonu üzerinden gidecektim ama sitedeki arkadaşlarımızın V10' u anlayabilecekleri şekilde Türkçe olarak oynayabilmeleri için öncesinde bu oyunu çevirmeye karar verdim. Birçok kişi oyunu severek oynuyor ve onlar/sizler için bu çalışmaya giriştim. 

Şifreler konusunda ben zaman hilesi girip maçları hemen geçiyorum ve o yüzden benim her maçta alacağım şifreler ile bizim oyuncular çok düşül levellerde olacaklardır ve bu yüzden bunların şifresini almanın bir anlamı yok, bende o yüzden 2 farklı emulatör ile Japonca ve Türkçe çeviri versiyonlarını açıyorum şifredeki harflerin/rakamların sırasını takip ederek giriyorum ve onaylamadan önce ekran görüntü kaydı alıyorum. Birçok takımınkini zaten aldım, özellikle yeni eklenen takımların şifrelerini. Eski, mevcut takımların şifrelerini de çeviri işini bitirdiğimde alırım. Oyun ile beraber şifreleri paylaşan kişilerin bu şifreleri ile değerler normal düzeyde sanırım ve herkesçe kullanılabilir diye düşünüyorum. Ama çok zayıf veya güçlü değerleri olan şifreler varsa bu durumda sizlerden de oynayacak kişilerin şifre bilgilerini alıp paylaşıma ekleyebilirim. 

@Tsumax

Evet, çeviri işi bittikten sonra artık düşündüğümüz senaryoları hazırlayıp çalışmalara başlayabiliriz. Ben Final Evolution 2024 versiyonu dışında 2-3 farklı senaryo ile bazı çalışmalar daha düşünüyorum ve vakit bulabilirsem bunları hayata geçirmeye çalışacağım. Yapacağımız projeler görsel açıdan keyifli ve zengin içerikli çalışmalar olacaktır.   Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Epey bir mesafe katetmişsin abi pek bir şey kalmamış. Sabırsızlıkla bekliyorum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Evet, az kaldı. Senin de baya katkıların oldu ve bunu paylaşım mesajımda belirteceğim. Desteğin için teşekkür ederim.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Teşekkür ederim abi sağolasın fakat benimki deve de kulak bile değildi. Olmasa da olur.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yine de belli bir katkın var ve onu, oyunu paylaştığım zaman belirteceğim elbet. Yukarı Çık Cevapla @Hiena 2 Abi %90'ı bitmiştir atık :Lol:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,728 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,873 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,309 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: