*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 Evet abi bu bir oyun kazanmakta var Kaybetmekte önemli olan iyi eğlenmek oyunun tadına varmak
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Kunimi maçına geri döndü ve bende o maçı birazda hızlandırarak oynadım ve 6-3 kazandım. Tabi sadece Misaki ve Izawa’ nın değerleri yükseldi.

Nankatsu 6-3 Akita (Tekrar maçında penaltılarda kazandım) 

İlk golü Jumping vole ile ve 2. golü de Hayabusa vole ile attım ve 2-0 öne geçtim.

Morisaki ile Ishizaki’yi çıkardım ve Skylap hurricane’yi birlikte engelleyip topu uzaklaştırdılar.

Bu kez golü buldular ve Skylap hurricane ile skoru 2-1 yaptılar.

Jumping vole ile 3-1 öne geçtim.

Skylap hurricane direkten döndü ve 6 numaralı oyuncuları tamamlayınca 3-2 oldu.

Morisaki, Kazuo’nun ceza sahası dışındaki şutunu zorlanarak da olsa çıkardı. 

Sıradan oyuncularının kornerden çektiği şutu da çıkardı ve beni şaşırtmaya devam ediyor.  Kararsız

Üst üste 4 kez Tachibana’lara atılan korner pasını 3 oyuncu ve kaleci ile yakalıyorum ve her seferinde uzaklaştırıyorlar ve tekrar kornere gidiyor.  ?????

Sonunda 10 numaralı oyuncunun korner şutunu yedi ve 3-3 lük beraberliği sağladılar

Penaltılarda 3-0 lık skor ile rakibi 6-3 geçmiş oldum. Yine zor maç oldu ve bu rakibe karşı neden bu kadar zorlandığımı yine anlayamadım. 
(Anlasaydın zaten bu durumda olmazdın) Dil Çıkarma

@Ysy56

Ayne öyle...
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 6-3 Akita

Misaki 3, Nitta 2, Kisugi / Masao 2, No. 6

Maçın başında 3-0 öne geçmiş olmamın rahatlığıyla oynadım.

Şanslıydım çünkü hem Tachibanaların Twin Shoot'u direkten döndü, hem de Skylab Hurricane Takasugi tarafından çizgiden çıkarıldı. Morisaki Tachibanaların normal bir şutunu rahatça yumruklayarak sevindirdi.  Güzel

Çok ilginç bir an yaşadım, Nakayama ile Tachibanaları ceza sahasında marke etmiştim. Tachibanalar Skylab Hurricane ile topa yükseldiler. Ama ona rağmen Nakayama topu uzaklaştırmayı başardı. Dönen top No. 6'ya geldi. Yine Nakayama karşıladı. Ancak bu sefer No. 6 şutunu çekmeyi başardı ve top ağlara gitti.  Açık Ağızlı Gülümseme

Rakip kaleci hem Misaki'nin röveşatasını, hem de Nitta'nın Hayabusa Shoot'unu çıkardı ama yine de kalesinde 6 gol gördü.

@Hiena 2

İkizler hiç affetmemiş. En iyi performanslarını ortaya koymuşlar. Üstüne top kayıpların fark açmalarına sebep olmuş. Akita gerçekten tehlikeli bir takım, bir-iki basit hata sonrası yenilmek hiç şaşırtıcı değil. Ben CT2'ye ilk başladığım zaman Akita maçına kadar yenilgisiz gelip, ilk Akita'ya karşı mağlup olmuştum. Tachibanaların ikili oyunlarına ilk defa şahit olunca ki şaşkınlığımı hala hatırlarım. Bu takıma karşı top sürerken bile çok dikkatli oynamak gerekiyor, yoksa bir anda ikizler hızıyla bizi marke edebiliyorlar.

Rövanş maçında yine çok zorlanmışsın ama penaltılarda geçmeyi bilmişsin, tebrik ederim. Misaki ve Izawa'nın ekstradan bir seviye daha fazla olması bile çok fark eder. İlk yenilgini alsan bile en azından bu bakımdan yararına oldu.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Sende aynı skorla ama normal maç skoru ile geçmişsin.  Gülümseme 

Benim sorunum ayrıca gol bulmakta zorlanmamdı. Gerçi Misaki'nin Jumping volesi direkten dönmüştü. Nitta ile birebirde Hayabusa şutu kaleci kalesinde bekleyerek çıkardı ve bir penaltı kaçırdım. Çok pozisyon kaçırdığım gibi çok hatada yaptım. 2. maçta ilk dakikalarda 2-0 öne geçince bu sefer rahat kazanacağım diye düşünüyordum ve bir anda işler değişti ve 3-3 bitti. Gerçi 2-0 dan sonra rakibin ne kadar tehlikeli olduğunu gözünde bulundurup temkinli oynasam da yine de beraberliği sağladılar. 2. yarıda sadece bir gol atabildim. Atari döneminde de bu takımda çok takılırdım. Belki birazda psikolojiktir ama Tachibana'ların hızı ve ikili oyunları da belki beni şaşırtıyor ve gergin oynamama sebep oluyordur.  Gülümseme

Izawa hala çk düşük değerlerde. Nedense diğer oyuncular gibi düşük değerlere sahip. Ama hava toplarında iyi değerleri var. En önemli oyuncumuz olan Misaki'nin yükselmesi iyi oldu tabii.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

İlk maçta bütün olumsuzluklar üst üste gelmiş. İkinci maçta en azından penaltılarda şanslıymışsın. Özellikle kalede Morisaki varken penaltılara gitmek ölüm gibi bir şey, çünkü Morisaki bazen köşeyi doğru bilmemize rağmen penaltıyı çıkaramıyor. Dil Çıkarma

Izawa mangada hava toplarında çok iyiydi. Bu özelliğini oyunda yansıtmışlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, köşeyi doğru bilip sevinirken, Morisaki' nin buna ragmen gol yemesi insani cildirtiyordu. Bunu çokça yaşamıştım ama bu maçta biri direkten dönse de iki penaltıyı çıkardı. 

Evet' Izawa' nin hava toplarinda iyi olduğunu okumuştum. Bunu gözardı etmemeleri iyi olmuş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,561 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: