*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Sen söyleyince fark ettim, 4 maçtır 8 atıyormuşum hakatten.
Roberto'nun öğütlerini can kulağımla dinlerim.
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Yukarı Çık Cevapla
SAO P. 3-1 PALMEİRAS

Tsubasa(3) 
Nei(1)

SAO P 5-2 SANTOS

Tsubasa(4) Gil(1)
Zagola(2)
Yukarı Çık Cevapla
7.Maç: Nankatsu 5-4 Kunimi

Jitou'nun ilk dakikalardaki kafa golü ile ilk defa bir maçta mağlup duruma düştüm.

Birkaç dakika sonra Misaki' nin Jumping vole golü ile beraberliği sağladım.

Ama Jitou yine vole ile takımını 2-1 öne geçirdi.  

Nitta'nın Hayabusa golü ile beraberliği sağladım. 

2 maçtır süre sıfırdayken gol atma geleneği rakibe geçti ve ilk yarı biterken 3-2 öne geçtiler. Uzun zamandır bu oyunu oynamıyordum ve yıllar sonra Morisaki' ye neden kızgın olduğumuzu daha iyi anladım. Yav bir kerede bir şut kurtar be adam!  Dil Çıkarma

Jumping vole ile 3-3 beraberliği sağladım. 

Özel şut kullanmalarına bile gerek yok; Jitou, yine kafa ile golü attı ve 4-3 öne geçtiler.  Kararsız 

Misaki ile kaleciyi çalımladım ve 4-4 lük eşitliği sağladım. 

Son 2 dakika kala Jumping vole ile 5-4 önce geçtim. Ve bu maçta ilk defa öne geçtim. Öncesinde Morisaki, Sano'nun birebirdeki atağını topu uzaklaştırarak önledi ve beni şaşırttı.  Ağlama  

Ve maçı çok zorlanarak 5-4 kazandım.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 8 - 4 Flamengo

[Resim: re8tdy9.png]

Aslında Carlos'u epey iyi durdurdum ancak bu maçta bende genelde Santa Maria daha etkili oluyor ve bu sefer de 3 gol atarak Carlos'u gölgede bırakmayı başardı.  Dil Çıkarma Getulio'nun Drive şutunu bir değil! 2 defa engelledik ALLAHÜ EKBER!  Yupi 

Tsubasa'nın şutları direkte patlamayınca da haliyle fark açıldı.

...
Evet, artık oyunda benim en sevdiğim bölüme, Japonya Liseler-arası Futbol Turnuvası'na geldik.  Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 6-2 Kunimi

Misaki 4, Nitta 2 / Jito 2

Combination Play with Sano ile iki gol attılar. Son dokunuşu Sano yapmasına rağmen oyun golü Jito'ya yazdığı için, ben de yukarıda Jito ismini kullandım. Dil Çıkarma

Aslında attıkları iki golde de Ishizaki ile Jito'yu marke etmeye çok yakındım. Ancak şansa durduramadım. Durdurabilsem Face Block ile durdururdum.

Rakip ilk golü attığında durumu 4-0'dan 4-1 yapmıştı. Bunun ardından Jito'nun "Bizi durduramazsınız!" deyip gülmesi çok absürt oldu. Açık Ağızlı Gülümseme

Morisaki, Sano'nun normal şutunu rahatça yumrukladı.  Güzel 

Sıradaki Akita maçı bence çok tehlikeli. İkizlerin neler yapabileceği belli olmaz, sürpriz bir yenilgi yaşamayız umarım.

@Hikaru Matsuyama

Benim de en sevdiğim turnuva bu turnuva. Özellikle sürekli Nankatsu müziğini dinlemek çok hoşuma gidiyor. Toho'nun müziği zaten muazzam. Diğer takımların müzikleri de güzel. Morisaki de iyi bir performans gösterirse çok güzel bir turnuva geçiririz.
Yukarı Çık Cevapla
SAO P. 5-3 FLEMENGO

Tsubasa(5) 
Santana(3)

Maç tam bir Santana Tsubasa düellosu oldu.İkisinin de birer topu direkten döndü güzel finaldi.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,564 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: