*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hocalarım, yaklaşık 4 maç falan geride kaldım kusura bakmayın. 3 gündür hastayım, iyi hissettiğimde geri dönücem etkinliğe.  Ağlama
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Yukarı Çık Cevapla
@Tisbir

Geçmiş olsun dostum. Geride kalman sıkıntı değil, yetişemezsen şifreyle güncel maçtan devam edersin.
Yukarı Çık Cevapla
5.Maç: Sao Paulo 6-0 Santos

İlk golü anca 17.dakikada Tsubasa' nın Drive şutu ile atabildim. 

Son 6 dakikaya girilirken Rovaşata ile 2-0 öne geçtim. 

İlk yarının bitmesine bir dakika varken Tsubasa'ya attığım pasa kaleci ve 2 oyuncu gelince, bende fake attım ve topu Battısta'ya bırakmış oldum ve o da boş kaleye topu yollayıp 3-0 öne geçmemizi sağladı.  

Golden sonra topu hemen onlardan kaptım ve bu maça kadar her maçta yaptığım süre sıfırdayken gol atma geleneğini sürdürmek istedim ve ayrıca 2. yarıda zaten Tsubasa' nın enerjisinin yükseleceğini bildiğim için orta sahadan bir Drive şut ile ilk yarıyı 4-0 önde kapattım. 

İlk yarıda Zagalo'yu hiç görmedik ve 2. yarı başladığında maçta onunda olduğunu farkettim. Hiç göremediğim için oyunda olduğunu unutmuştum sahiden.  Dil Çıkarma

Topu Tsubasa'nın yakınına attım ama rakip kaptı ve bende o kapan oyuncuyu Tsubasa ile yakalayıp pas kesme yaptığımda, top Tsubasa' nın ayağında kaldı ve bende sinirlenerek bir Drive daha vurup 5-0 önde geçtim.  

Son 10 dakika kala Tsubasa ile kaleciyi çalımladım ve 6-0 öne geçtim ve maçı 6-0 kazandım. 

Zagalo'yu 2. yarıda hatırladım ama maç boyunca top hiç ona gelmedi. Sadece santrayı başlatırken pas atması dışında onu hiç görmedim. 

Rakibi hiç oynatmamak açısından şuana kadar ki en kolay maç oldu. Sadece Dirceu ile bir ceza sahası şut girişimleri olacaktı, onu da Renato'yu topa çıkararak topun kornere gitmesini sağlayarak önledim. Ha birde sıradan bir oyuncuları ceza sahası dışından şut çekti ve Renato ile yakalama yapıp kurtardım. Maç boyunca sadece bir şut çekebildiler ve golcüleri Zagalo'yu hiç oynatmadım ve diğer oyunculardan hemen topu kapmayı başardım. İlginç bir şekilde kayma ve pas kesmeler ile birçok ataklarını önledim. Hiç yenilgi almadığım halde sanırım önceki maçlarda birçok oyuncuyu verimli kullanmış olacağım ki çoğunun değerleri yükselmiş olmalı ve buda rahat bir maç ortaya koymamı sağladı. 

Geçmiş olsun Santos Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 7-1 Santos

Tsubasa 6, Gil 1 / Zagallo

İstediğim gibi farklı mağlup etmeyi başardım.  Güzel

Tsubasa'nın bir seviye yüksek olması çok etkiliyor. Neredeyse her topu kapıyor. Sadece bir Drive Shoot vuruşu iki savunma oyuncusunun müdahalesi sonrası kesildi. Bunun dışında altı gol attı. Gil de bu sefer dikkati dağınık kaleciye gol atmayı başardı. İkinci yarı rakip üst üste dört korner kazandı, bu kaybedilen zamanlar olmasa 10+ golü aşabilirdim.

Dirceu'ya özellikle dikkat ettim. Hiç karşı karşıya gelmemeye çalıştım, onun olmadığı boşlukları kullanarak goller attım.

Dirceu'ya topun havadan geldiği bir pozisyon oldu. Renato ve Amaral ile çıkış yaptım. Renato uçmasına rağmen top uzaklaştı. Dirceu, Cannon Head denemiş ama kaleye gitmeden savuşturduk.

Zagallo etkisizdi. Ona giden tüm pasları kestim. Amaral, kayarak Forcible Dribble uzaklaştırdı. Maçın sonlarına doğru Double Eel ile Santos'un onur golünü attı.

@Hiena 2

Kusursuz bir oyun sergilemişsin. Tek hata, Tsubasa'nın yanındaki topa koşmaması olmuş. O da sonrasında topu keserek telafi etmiş.  Dil Çıkarma

Sonunda normal bir kaleciye karşı zorlanmamışsın.

Flamengo maçında bir sürpriz yaşamazsak yenilgisiz Rio Cup'ı atlatacağız.
Yukarı Çık Cevapla
Galiba güçsüz bir şifre kullanmış olacağım ki zagallo 2 gol attı bir golde dirceuya karşı kafa topunda amarala çık dedim ve eşekliğini yapıp penaltı yaptı onun dışında tsubasa 2 drive shot 2 röveşeta ve yerdeki kaleciye babintonun volesi ile maçı 5-3 kazandım ama herkesin farklı yemdigi bir maçı zor yenmek beni korkuttu yüksek ihtimalle brezilya maçına kadar çok kez yenileceğim
S.G.G.K
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 4 - 2 Palmeiras

[Resim: 48i7y6x.png]
Oyundaki ilk yenilgimi alabilirdim ama Toninho'nun 2 Drive şutunu ve Nei'nin Booster şutunu kalesinde devleşen Renato kurtardı.   Yupi Öte yandan kazandığım 2 penaltıdan gol bulamadım ne yazık ki.  Kızgın - Sinirli Palmeiras benim Rio Cup'ta en sevdiğim takımdır, onlarla ne zaman oynasam çok keyifli geçer, yine çok güzel, çekişmeli bir maç oldu.  Güzel

Sao Paulo 7 - 3 Santos

[Resim: nqmyq9d.png]
Bu maçta da penaltı kazandım ve tabi ki yine atamadım.  Dil Çıkarma

...

@Karl Heinz Schneider
Vaktim çok sınırlı olduğu için Gremio maçında ilave bir ayarlama yapmadım.  Gülümseme

@Hiena 2
Meslek sırrı filan yok, öyle olsa zaten tüm bildiklerimi Analiz'de herkesle paylaşmazdım.  Gülümseme Oyunu "AŞIRI" oynamaktan kaynaklı biraz fazla deneyimliyim, hepsi bu. 
Gol atmayı çok daha fazla önemserim, bu nedenle maç sırasında vakit kayıplarına neredeyse hiç müsaade etmem. Açılış bizden olmuşsa direkt yapıştırıyorum Drive'ı.  Dil Çıkarma Genelde Tsubasa'nın gücü bitmeden de diğerleri ile gol bulmaya pek kalkışmam. 
Dediğim gibi her maç özelinde bildiğim tüm bilgileri ve taktikleri Analiz çalışmasında fazla fazla paylaştım, üzerine daha fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum açıkçası.  Gülümseme

Herkese bol şans!
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,983 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,351 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: