*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 maç Sao Paulo-Santos

ilk yarı Amaral ve Babington'un attığı gollerle Zagalo attığı 2 golle ilk yarı 2-2 bitti ikinci yarıda Tsubasa'nın iki gol atmasıyla maç 4-2 bitti
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
SAO P. 4-1 CORİNTHİAS

Tsubasa(4) stratto(1)

Ne yaptıysam gil ve babintonla gol atamadım.Tsuyla Rivaulu iyi marka edince bu sonuç çıktı..

@Makoto Soda Bende geriden geliyorum sıkıntı olmaz katıl bence de..
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo - Fluminense
[Resim: hz3ljps.jpg]

Tsubasa(7) - Gil

Sao Paulo - Corinthians
[Resim: ry0ujoc.jpg]

Tsubasa(6) - Tahamata

Sao Paulo - Gremio
[Resim: ghd59c1.jpg]

Tsubasa(5)

Sao Paulo - Palmeiras
[Resim: 766a37b.jpg]

Tsubasa(6)
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo-Flamengo

ilk yarı Amaral 2 gol Batista 1 gol attı  Flamengo dan Carlos 2 tane attı ilk yarı 3-2 bitti ikinci yarı Tsubasa 3 gol attı Carlos gene iki gol attı ve maç 6-4 bitti 

Baya gollü bir maç oldu
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Genzo_Misaki

Son mesajımda yazdığım gibi sonradan katılım olabilir dostum. İstersen geriden gelip yetişebilirsin. Bugün Santos maçındayız, istersen bu maçtan da oynayamaya başlayabilirsin şifreyle. Sana kalmış.

@Tsumax

Abi aklın CT4'e gitmiş. Açık Ağızlı Gülümseme Satrustegui yerine Stratto demişsin. Riberio'ya da Rivaul demişsin.

@Makoto Soda

Maşallah abi, hemen güncele yetiştin. Tsubasa gol olup yağmış tüm maçlarda. Palmeiras maçında kaleni gole kapatarak iyi bir iş çıkarmışsın. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 4-3 Palmeiras

Tsubasa 4

Sinir bozucu bir maç oldu. Gil ile kalecinin dikkati dağınıkken vole ve kafa denemeleri yaptım, ikisini de kaleci rahatça çıkardı. Haliyle maç sonu Gil'in seviyesi de yükselmedi. Tsubasa'yla ve diğer oyuncularla birçok gol atabilirdim ama pozisyona giremedim.

Toninho hiç oynamadı, Nei'nin Vanishing Feint yaptığı iki pozisyonda faul oldu, birinde Doutor topu uzaklaştırdı. 2 Booster Shoot denemesinin birini Lima çizgiden çıkardı, diğeri direkten döndü. Ama normal oyuncularından 3 tane gol yedim. Gremio maçında da Da Silva'nın şutları direkten dönmüştü, normal oyuncular tamamlamıştı. Özel oyunculardan değil normal oyunculardan çekiyorum bu aralar.

Renato keşke birkaç şut yumruklayabilse, her şeyi içeri alıyor.

Santos maçını farklı kazanmak dileğiyle.  Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,561 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: