*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hiçbir maçta 6 gol atmama rağmen bende de Tsubasa 4 değer yükseldi. Bu durumda 6' dan da daha aşağı sayıda gol attığında veya genel olarak çok aktif oynadığında 2 değer artıyor olabilir.
Yukarı Çık Cevapla
Üçüncü maç Sao Paulo-Gremio

İlk yarıda Meao ya çok şut çektim  Meao çogunu kurtardı Tsubasa Sinirlendi Drive Röveşata vurdu gol oldu Sonrasında Da Silva durumu 1-1 yaptı sonra Gil'in attığı kafa golüyle 2-1 öne geçtim İlk yarı 2-1 bitti ikinci yarıda bir Drive Röveşatam direkten döndü sonrasında Tsubasa'nın attığı kafa golüyle maç 3-1 bitti
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
3.maç: Sao Paolo 6-2 Gremio

İlk golü Tsubasa ile rovaşata vurmak isterken yapılan penaltıyı Babginton ile kullanarak buldum.

2.golü de birkaç dakika sonra Tsubasa'nın Drive rovaşata sahnesi ile buldum.

İlk yarının bitmesine 3 dakika kala Da Silva vole ile golü atıp skoru 2-1' e getirdi.

Önceki 2 maçta olduğu gibi yine süre sıfırdayken Tsubasa ile rovaşata golü buldum ve ilk yarıyı 3-1 önde kapattım.

4.golü de Tsubasa ile rovaşatan buldum.
11 numaralı oyuncu ceza sahası dışından attığı şut ile durumu 4-2 yaptı. Kalecimizde o kadar şut çıkardı ama bunu yedi.  Dil Çıkarma

5.golü de yine rovaşatadan attım.  
6.golü de yine rovaşatadan attım.  Drive rovaşataya gerek bile kalmıyor. Meao’ yu kevgire çevirdim.  Göz kırpma

Maçı 6-2 lik skorla rahat kazandım.

@"Ysy56"

Drive rovaşataya gerek yok ki normal rovaşata vursan her şut gol oluyor zaten. Ben üst üste 4 golü normal rovaşata ile attım. 
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 evet abi bende röveşata 4 5 tane vurdum ama kurtardı o yüzden zorlandım bide Drive Röveşata direkten döndü
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56 

Rovaşata şutların hepsini kurtarmışsa önceki maçlarda Tsubasa' nın değerleri yeterli oranda yükselmedi için olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet abi Tsubasa bende 3 leveldi ondan olabilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,464 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi