*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birinci maç Sao Paulo-Fluminense 
İlk yarıyı 3-1 önde kapattım İkinci yarıda  Babington 1 gol attı Gil'in  attığı iki golle maç 6-1 bitti 

İkinci Maç Sao P.-Cor. 
İlk yarıyı 5-0 önde kapattım Tsubasa sayesinde İkinci Yarıda maçı 8-2 lik farkla kazandım Tsubasa sanki defansmış gibi her topu kesiyor defans kötü olduğunda Tsubasa Defansa konulabilir çok iş yapıyor  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Bi ben zorlanıyormuşum bu maçlarda. Diğer herkes ilk 2 takımada baya fark atmış.  Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 8-2 Corinthians

Tsubasa (6), Tahamata, Babington / Riberio - Satrustegui

Satrustegui ve Riberio ikilisi hiç oynayamadı. Normalde bu maçta Satrustegui'nin bol bol verkaçlar yapıp Dynamite Head vurduğunu görürüz. Ama bu maçta sadece ikinci yarının son 5 dakikasında bu taktiği uygulayabildi ve golünü attı. Riberio'nun ise Banana Shoot'unu hiç göremedim. Aslında bu ikilinin daha aktif olmasını isterdim, daha keyifli ve rekabetçi geçerdi.

Tsubasa ile 9 gol atarsak iki seviye yükseliyor diyordum ama bu maçta 6 gol atmama rağmen iki seviye yükseldi. Bende Tsubasa şu anda level 4. Aslında ilk maçta da 6 gol ile yükselme bilgisi vardı ama eskiden denediğimde olmamıştı, 9 gol atınca yükselmişti. Bu yüzden 9 gol olarak ele almıştım ama 6 gol yetti. Bu soruyu @Tisbir'e sormak istiyorum. Sen ilk maçta Tsubasa'yla 6 gol atmıştın, peki iki seviye yükseldi mi?

@Hiena 2

Senin oynayışlarında iki maçtır rakip kaleciler panterleşiyor abi. Gremio maçında Meao nasıl bir performans ortaya koyacak merak ediyorum. Açık Ağızlı Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider ikimizde maçı 8-2 bitirmişiz ben 8-1 yeniyordum son dakkada gol yiyince maç 8-2 bitti
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 7 - 0 Fluminense

[Resim: d426zkl.png]
İki defa köşe vuruşu oldu, 3-4 defa da faul ile oyun durunca haliyle çok zaman kaybı yaşandı. Bir tane de röveşatam direkten döndü.  Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Bende 4.Seviye olmuş Tsubasa.

@Hiena 2

Deme öyle hocam, Tsubasa kesmese pasları Allah bilir kaç tane banana yicektim.  Dil Çıkarma
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,471 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi