*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.maç: Sao Paolo 4-2 Corinthias

İlk golü Tsubasa ile üzerime açılan kaleciye rovaşata ile vurduğum şutla attım.

Birkaç dakika sonra Riberio’nun kornerden attığı Banana şut ile golü yedim.

Hemen ardından cevap verdim ve bir rovaşata golü daha atıp 2-1 yaptım.

Kaleciyi çalımlamak istedim ve bunun kolay olacağını sandım ama topa dokunmayı başardı ve top rakibe gitti.

İlk yarının son dakikalarında Satrustegui’nin vole golü ile durum 2-2 oldu. 

İlk yarıda süre sıfırdayken Tsubasa ile Drive şuttan attığım gol ile ilk yarıyı 3-2 önde kapattım. İlk yarıda beni baya zorladılar.  Kararsız

2.defa Tsubasa ile kaleciye özel çalım denedim ama yine çıkardı. Ardından Gil ile birebirde şut çektim ve onu da rahat yakaladı. Şunu fark ettim bu kalecinin birebirdeki değerleri iyi gözüküyor. Bunu artık denememek lazım diye düşünüyordum, ama Tsubasa’ nın 130 civarı enerjisi kaldığı için mecburen yine çalım denedim ve bu sefer özel çalımı ile kaleciyi geçip 4-2 öne geçtim.

Ama birebirde tekrar şut çektiğimde yine kalesini terk etmedi ve rahat yakaladı. Birebir şutlarda başarılı en azından. Bunu aklımızda tutalım ve ona göre davranalım.  Gülümseme

Zor geçen bu mücadeleyi 4-2 kazandım. Bu takım bu kadar zorlu muydu dedim kendime. Tıpkı ilk atari yıllarında oynarken -birazda acemi olduğumuz için- zorlandığım gibi bu takıma karşı yine zorlandım. Tabi geçmişte 7-0 gibi kazandığım maçlarda olmuştu. Belki de uzun zamandır oynamadığım için paslanmışımdır.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Bende katılsaymışım keşke görmemişim bu konuyu bende Youtuberim aslında Kanalım 174 aboneli falan toplam izlenmem 100.000 bini geçiyor CT2 videoları çok çektim izlenilmese bile CT2 yı sevdiğim için atardım Tolga Abi de bana yorum atmıştı 8 ay önceydi o zamanlar 10 aboneli bı kanaldım  Captain Tsubasa Road To 2002 videosu çekmişdim Tolga abi Blade adıyla görünüyordu sonrasında Tolga Abinin Hiena olduğunu öğrenince çok mutlu olmuştum böyle CT2 Ustasının bana yorum atması sevindirmişti
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
İkinci maç: Sao P. vs Cor.

İlk yarıyı 3-2 kapattım. Tüm goller Tsubasa'dan tabii yine, ben 3 gol atınca karşı takım birden sanat eseri gibi paslar atmaya başladı. Derken Banana shot ile 2 tane tıklattılar kaleye.  Güzel

İkinci yarı 7-3 bitti. İlk dakikalar hain bir faul yaptılar Tsubasa'ya, Kızgın - Sinirli
penaltı ile golü attık bu faul sayesinde. Maçın kalanında Tsubasa domine etti resmen, kesmediği pas, atmadığı gol kalmadı.

@Ysy56

Halen katılabilirsin bence hocam, 2.maçtayız halen.
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56

Buna, konu ve etkinlik sahibi olan @Karl Heinz Schneider karar verecek olsa da ben bir gün gecikmeli de olsa katılabileceğini düşünüyorum ve katılmanı isterim. İlk 2 maçı bugün veya yarın oynarsın ve sonra takvime uygun devam edersin. Yine de @Karl Heinz Schneider geldiğinde bize bunun olurunu söyleyecektir.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56 

Elbette etkinliğe katılabilirsin. Daha 2. maçtayız, yetişmen mümkün.

@Hiena 2

Benim dememe gerek bile yok abi. Konuyu açan ben olsam da kimin ne yapacağına karışamam. Ayrıca ne kadar çok kişi katılırsa, o kadar iyi olur.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Elbette öyle... Sorun olmayacağını biliyor olsam da konu sahibi olarak saygımdan dolayı senin bunu onaylamanı istedim.   Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,983 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,351 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: