*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği

Bu konu; 298 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tm benle 4 mü oluyoruz o zman devam.
Yukarı Çık Cevapla
Bu arada, oyunu Tolga hocamın yaptığı 2023 versiyonunda mı oynayalım yoksa orjinal versiyonda mı.
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tisbir

Orijinal.
Yukarı Çık Cevapla
@Tisbir

Normal orijinal oyun üzerinden oynayacaktık. 

Bundan sonra ilerde belki birkaç uzun maçlı hack oyununu oylamaya sunup, en çok oy alan oyun üzerinden bir etkinlik yapabiliriz. 

Bu arada ben oyunu aşağıdaki paylaştığım oyun üzerinden oynamayı düşünüyorum. Aşağıdaki konuda tüm maçlarda her mevkideki sıradan oyuncuların tiplerini değiştirdim ve bazı maçlarda bazı takımların bir-iki oyuncusunun saç ve ten rengini değiştirdim. Bu sayede artık ezberlediğimiz ve standart hale gelen bu oyunu farklı bir hava ile oynamış olacağız. Oyunda tipler dışında güçler ve her türlü özellik aynı, herhangi bir değişiklik yapmadım. Yani yine orijinal oyunu aynı şekilde oynayacağız. Sadece sıradan oyuncuların tipleri birbirinden farklı hale getirildi. İsteyenler benim gibi aşağıdaki oyunu oynayabilirler.   

Captain Tsubasa 2 - Tüm maçlarda tüm sıradan oyunculara yeni tipler (tsubasatr.net)
Yukarı Çık Cevapla
1.maç: Sao Paolo 6-1 Fluminense

İlk yarı 4-0 önde kapattım. ilk 10 dakikada sayısız pozisyon kaçırdım. Bir penaltım direkten döndü ve kaleci yerde olmasına rağmen Tsubasa, Gil, Babington ve birçok oyuncunun şutlarını çıkardı. Tam bir panterdi ve normal şutlardan gol yemiyordu. 

10.dakikada ilk golü Gil ile vole şutundan attım. Sonra Tsubasa ile 17. dakika ve 20. dakikada 2 vole golü ile 3-0 yaptım ve 4.golü de Platton ile penaltından süre sıfırlanırken attım. 
2.yarının 12. dakikasında kalecim yerdeydi ve 2 kez gol yiyecekken oyuncularım çizgiden çıkardı ama 3. de yedi artık.  Dil Çıkarma     

5.golü de Tsubasa ile kaleci topa çıkınca attığım vole ile buldum. 

6.golü de yine Tsubasa ile Rovaşatadan attım. Maçı 6-1 kazandım.

İlk maçta Drive şutu kullanmamaya çalıştım. Ama şunu farkettim ki kaleci normal şutlarda hiç fena değil. Çok fazla şut kurtardı.
Yukarı Çık Cevapla
İlk maç:  Sao P. vs Flu.

İlk yarıyı 5-1 kapattım. İlk golümüzü Gil'in füze gibi volesiyle attım, 2.golü Tsubasa'nın rövaşatasıyla attım. Kalan 3 gol Tsubasa'nın vole şovuyla. 
1 golü kornerden çekilen şutla yedim şaka gibi hakikaten.  Güzel

İkinci yarı Tsubasa yine yaptı şovunu. 1 rövaşata, 1 kafa vuruşuyla attı 2 gol.
Topu bırak yaparak kaleciyi pazara yolladım, kale boş kaldı. Kornerden 7 numaramla gol atarak İlk yarının intikamını aldım.  Dil Çıkarma
Derken rakibin şık volesiyle golü yedim.

8-2 bitti maç, Tsubasa'nın maçı sırtlamaktan beli bile ağrıdı.  Güzel
Gil'e baya şans verdim normalde ama top dönüp dolaşıp Tsubasa'ya geldi sürekli.

@Hiena 2
Alıntı:kaleci yerde olmasına rağmen Tsubasa, Gil, Babington ve birçok oyuncunun şutlarını çıkardı. Tam bir panterdi ve normal şutlardan gol yemiyordu.

Bende tam aksine kova gibidiydi hocam, 9 şut çektim 8 tanesini yedi.
Defansta baya iyilerdi ama hakkını verim.
[Resim: tumblr_ojkex5YLdM1tlwa21o1_500.gif?resiz...C460&ssl=1]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,287 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi