*

Euro 2024

Bu konu; 44 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda
Portekiz aslında birçok potansiyelli oyuncuyu da kadrosuna almadı.Bunlardan birisi bizim takımda oynayan Gedson Fernandes aslında kötü bir sezon geçirmese belki turnuvada oynayacaktı diğeri Rafa silva bu sezonda 26 gole direkt etkisi var.
Öyle çok ciddi de oynamadılar bize karşı.Hatta genç yıldızları J.Felix'i bile oynatmadılar.
Oyuncuların sakatlanması liglerdeki kalite farkını gösteriyor.Rakipler bir 90 dk'yı daha çok rahat çıkarabilecek kapasitedeler.Yetenek ve kalite konusunda bizden üstünler.

@ScoUnk
Aslına bakarsan onların oynamama nedeni Çekya maçıydı.Bizim esas rakibimiz Çekya'ydı çünkü.Portekiz gruptan her halükarda çıkacaktı bu kağıt üstünde de saha üstünde de böyleydi.Riske etmeyeyim kafasında davranırken 3-0'lık bir hezimet yaşandı.Aslında skor'u tam da bu şekilde bekliyordum ama bu kadar kötü oyunu kimse beklemiyordu herhalde.
Hakan Ç. milli takımda dokusu tutmayan bir oyuncu.Bazı oyuncular böyledir.Mevlüt Erdinç vardı mesela o da Fransa liginde goller atardı milli takımda çuvallardı.
İfrat konusunda katılıyorum bu bizim milletin hastalığıdır bir de sabırsızlık var tabii.
Geçen turnuvada Şenol Güneş aynı tarz futbolla sıfır çekmişti.Bu turnuvada da aynı kafa yapısı devam ediyor.
Futbolu,futbol bilen adamlar yönetsin
Şunan eminim ki M.Büyükekşi halısahada hatta onu geçti mahallede kolasına bile maç oynamamıştır.
Bu turnuvadaki Gürcistan dışındaki hiçbir takımdan iyi değiliz.Hoş onlar bile birçok pozisyon buldular.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi
Hakan Çalhanoğlu konusunda sana katılmıyorum. Özellikle 6 numaraya geçtiğinden beri milli takımda da iyi oynuyor. Ben Hakan'ı en çok eleştirenlerden biriydim, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.

Pozisyon elbet bulacaklar, bu kadar sakat oyuncunun olduğu yerde bu çok normal. Ozan ve Çağlar olmak üzere belki de bu takımın as oynayacak 2 defansı sakatlandı. Samet bu takımın 4. defansı durumunda. Oyuncularımızın çoğu güzel sezon geçirmedi. Turnuvalarda iyi oyuna bakılmaz. Ben gümbür gümbür oynayıp da şampiyon olan takım hatırlamıyorum. Her zaman maçı kazanmayı bile takımlar şampiyon olur. Maçı kazandıktan sonra gerisi önemli değil. 34 maçlık lig oynamıyoruz. Maksimum 7 maç oynanacak.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk
Hakan Ç. konusunda umarım sen haklı çıkarsın ben pek öyle görmüyorum.
Gürcistan'ın pozisyonlar bulması iyi bir izlenim vermemişti
Gümbür gümbür oynayıp şampiyon olan takım konusunda hatırlamana yardımcı olayım
Hatırladığım ilk Dünya Kupası 2002 Dünya Kupası Brezilya efsane kadrosuyla her takımı rahatlıkla geçiyordu 
gruptaki 3 maçta 11 gol atmışlardı.
Brezilya yalnızca "En çok gol atan takımlar" sıralamasında değil, 
"Maç başına gol ortalaması","Kaleyi bulan şut","Asist" ve hatta "En fazla ofsayt" gibi hemen tüm pozitif klasmanlarda takım hâlinde başı çekiyordu.
2004 yılındaki Avrupa şampiyonasında Yunanistan kalenin önüne kamyon çek taktiği ile şampiyon oldu zaten oynadıkları oyun estetik açıdan zevksizdi.
2006 turnuvasında da evsahibi Almanya çok formdaydı ama Yarı Finalde İtalya'ya kaybettiler zaten İtalya da turnuvayı kazandı.
2008 Avrupa Şampiyonası bizim 3.olduğumuz turnuva hani İspanya gayet güzel oynuyordu bizimkiler de fena değildi
2010 Dünya kupasında İspanya garanti oynayarak maçlarını 1-2 farkla kazanarak şampiyon oldu
2012 Avrupa şampiyonasında yine İspanya turnuvayı kazanmıştı ve finallerdeki son 3 maçta 10 gol atmıştı gerçi bunların 4'ü penaltıydı.
2016 Avrupa şampiyonasında da Portekiz gayet iyiydi.
sonraki turnuvalar futbolun robot gibi oynanması sonucu zevksiz geçtiğinden pek izlemedim
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Portekiz konusunda sana katılıyorum zaten.
Kimse Portekiz'e nasıl yenildiniz diye kızmaz.
Portekiz ve İspanya her zaman takım oyununu en iyi oynayan takımlar dönem hiç farketmez.
Ancak bu turnuvada yenebileceğimiz hiç bir takım yok cümlesi çok ağır ve alçaltıcı bir cümle.
Büyük başları saymazsak bence çoğu ülkeyi yenebilecek güçteyiz. 
Buralara gelirken zaten gücümüzü gösterdik.
Almanya'yi yendik.
Deplasmanda Hırvatistan galibiyetimiz var ve grup lideri olarak geldik.
Önemli olan turnuva takımı olabilmek.
Avrupa Şampiyonasına sürekli katılım halindeyiz ama 2008'den sonra bir başarımız yok doğru ama katılmak bile bir başarıdır benim için. Çünkü süreklilik önemli.2002'den beri Dünya Kupası göremedik. Katilsak sanki kupayı mı alacağız diye hiç katılmamak daha mı iyi ?
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda
Portekiz benim de 3 favori takımımdan biri adamlarda her türlü oyuncu var zaten.
Kimse yenildik diye kızmaz zaten bizim sitemimiz de iyi mücadele olmayışına.İyi mücadele et zaten bize yeter.
Gerçekçilik bu maalesef turnuvada forvetin gol atamıyor bu maçlarda atamayacaksın da ne zaman atacaksın?
"Önemli olan turnuva takımı olabilmek" güzel cümle.Umarım her zaman turnuvaya katılan ve mücadele eden bir takım oluruz.
Bizim ülkemiz futbolla yatıp futbolla kalkıyor bu takıma başarıya aç insanlar gelmeli.
Umarım sen de haklı çıkarsın ben baya karamsarım bu konuda
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

O zaman ben de sana ufak bir hatırlatma yapayım.

2002'de iyi dediğin Brezilya'yı modern zamanlarda ilk defa kupaya katılan biz elimizden kaçırdık. Uydurma bir penaltı ile kazandılar maçı.

2016 iyi oynuyor dediğin Portekiz'in o turnuvada grubunda galibiyeti yok. 3 beraberlik 3 puan ile gruptan çıktılar.

2008 ve 2012 de İspanyollar en iyi dönemlerinde oldukları halde penaltılarla tur atladıkları zamanlar oldu. Buna gümbür gümbür diyemeyiz.

Turnuva dinamikleri farklıdır anlayacağın.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Euro 2020 ScoUnk 56 3,508 12-07-2021, Saat: 14:11
Son Yorum: Robert lewandowski

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: