*

War Of The Giants V2 (This is manga 2024)

Bu konu; 296 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Tsumax
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tsubasa war of the giants linkini görmek istiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tôi chắc chắn đang chờ đợi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
çok teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kbigiiggifg
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Almanya Senegal oynuyorum şimdi. Schneider'in Fire Shot'ı 4 kez çektim birinde zor çıkardı 1'i karşı karşıya olmak üzere toplamda 3 kez kaleci topu eline aldı. Bu oyuncu için gerçekten bu performans hiç yakışmıyor. Bence bu şutu en azından yumruklaması üzerine biraz çalışmak lazım. Diğer yandan net etkili şut olmadığından Almanya'da güçler çok çabuk bitiyor.

Ayrıca Schester'ın özel pas kesmesi mükemmel olmuş. 6 numaraya koyunca Brezilya dizilişinde en azın 2-3 kez top kesiyor.

Oyunu 2.kez bitiriyorum bu arada denk geldikçe güncellemeler yapacağım.

Bug konusunda Japonya'da wakabayashi ve shimazu ile topu ele aldğıımızda yerden sekecek şekilde uzun pas atarsak virtua nes oyudnan atıyor. Diğer bir bug ise Japonya ceza sahası kalabalık iken hava topunu önüne alan rakip direk kaleci ile karşı karşıya kalırsa oyun yine bug'a düşüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@cay.erdem4  Fire şut en az fly drive gücünde bir şut ve Schneiderin şut gücü Tsubasadan daha iyi böylece bu şutu daha güçlü vuruyor.Bu oyunda kaleciler çok zayıf deil her şut gol olmayabilir haliyle..Mesela bu maçın videosunu izlediysen onda da Schneider iki gol attı fire şutla bir şutunuda kaleci çok rahat kurtardı belli olmuyor işte..
Buglara gelince kaleciyle pas vermedeki bug deil bizdeki her kalecide topu paslayınca tam adama veya çok yakınana vermelisin boş yere atarsın oyun donar.
Kaleciyle karşı karşıyada çok sefer oynamama ragmen bende hata olmadı burdaki verdiğim nes emulatörle oynuyorsun deiilmi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 557 61,316 26-07-2026, Saat: 14:04
Son Yorum: onucuncu
Japonya And Manga T. Hack by Ysy56 Ysy56 31 3,008 26-07-2026, Saat: 00:34
Son Yorum: Arem bey
TsubasaTR Kadrosu Projesi 2024 Hack By Ysy56 Ysy56 77 6,134 25-07-2026, Saat: 10:07
Son Yorum: star 10
WORLD CUP-War of the giants SUPER GK 1.2(Güncellendi) Tsumax 746 116,784 22-07-2026, Saat: 10:36
Son Yorum: KyomaYamada
CT2 Manga oyuncuları ALL S. Hack Ysy56 71 5,104 14-07-2026, Saat: 09:23
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi