*

Almanya Senegal Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2

Bu konu; 18 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her maçta oyuncu çoğaltma işlemini uygulayabiliyoruz ama tabi bununla bazı özellikler için yer sıkıntısı olabiliyor. İlerde oyuncu isimleri, forma, rengi, oyuncu tipi, teknik vs. her maçtaki bu çoğaltma özelliklerini 40000-50000-60000 gibi boş bölümlere girebileceğimiz ve alan sıkıntısı yaşamayacağımız araştırmalar ve çalışmalar yaparım. Hatta orijinal romda çoğaltma işlemlerini yapıp yeni oyuncuların yeni özelliklerinin ofset ve kodlarını da döküman olarak hazırlayıp paylaşmaya çalışırım. Bu şekilde hazır bir taslak ile bunu hazırlarsam onun üzerinden istediğimiz çalışmaları yapabiliriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet ustad yüzlerce konu bulundu ama yer sıkıntısı devam ediyor.Bu hackte 37xxx li ve cxxx bölümler sayesinde baya bi özellik ekleyebildim ama bu seferde telde çalışmadı hack.Bu bölümleri telde emulatörler görmüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

İşte bahsettiğim durumu uygulayabilirsem artık bu gibi çoğaltma işlemlerini 40000-50000-60000-70000 li bölümlere gireceğimiz ve için birçok özellik sınırsız olan boş alanlarda yer alacağı için diğer boş alanlara şut ve bazı özellikleri girerek onlar için o bölümleri kullanırız ve bu şekilde onlar için o alanlar yeterli olacaktır. 

Evet, o gibi özellikleri 37000 veya diğer boş alanlara girdiğimizde telefonda ve bazı emulatörlerde hata oluyor. Zhangianihao hackte bu özellikler o boş alanlarda olduğu halde sorun olmuyor. Bende telefonda oynama sorununa çözüm için her maçta forma rengi değiştirme, oyuncu ismi değiştirme, oyuncu tipi değiştirme, portre değiştirme gibi konuları hem telefon sorunu için hem de farklı ve pratik olması nedeniyle o oyundaki kod yöntemlerini bulup kullanmayı düşünüyorum. O oyunun Türkçeleştirme işlemi bittikten sonra o oyundaki çoğaltma işlemlerine bakacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet ustad hadi bakalım inşallah bulursun.Gerçi zhngai hackteki tüm kodların yerini bulsak da aynı şekilde iyi olur hatta daha iyi olur benim için.
Bayramın da mübarek olsun bu arada..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hemen hemen tüm özelliklerin yerini biliyorum zaten. Geçmişte format sorunu ile silinmeden önce tüm özellikleri arşivlemiştim. Yine kolayca bulurum ama bunun için zaman bulup ayırmak gerekiyor. Hele bu Türkçeleştirme işlemi bitsin, ondan sonra bakarım buna da.

Bayramımız mübarek olsun.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,345 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,292 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 386 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,556 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 86 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: