*

Çizimlerim

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : SS-Chan
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhabalar, siteye üye olmuştum ancak hiçbir paylaşım yapmamıştım. Yakın zamanda aklıma esince tekrar gireyim dedim, birkaç paylaşıma da göz gezdirdim. Benim için de güzel bir nostalji oldu, ben de burada çizimlerimi paylaşmak istedim. Küçükken gerçekten aşırı derecede severdim Tsubasa'yı, çocukluktaki heyecan kalmasa da hâlâ seviyorum. Epey çizerdim, başka çizimlerim de var aslında ancak üç tane iyi gördüğüm çizimimi burada paylaşıp siz Tsubasa sever kitlenin de görüşlerini almak istedim. İlk attığım çizim yeni, sonrakiler daha eski tarihlerde ki kağıtların üzerine imzamı ve tarihi de atmışım zaten. Her türlü eleştiriye açığım, şimdiden yorumlarınız için teşekkürler Güzel

(Not: İlk kez paylaşım yaptım, yanlış bir konu başlığının altında paylaşım yapmışsam ki affola.)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba
Çizimlerini çok beğendim umarım daha da devamı gelir Jun Misugi resmi de güzel olurGülümseme
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
bunları nasıl ve hangi programlarla çiziyosun?
arkadaş şu çizim olayından hiç mi hiç anlamıyorum.
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkür ederim yorumun için Güzel Herhangi bir programla çizmiyorum, direkt kendi elimle çiziyorum. Dijitale falan aktarmıyorum, o işlerden anlamam pek :'d
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@SS-Chan Çok güzel olmuş bunları devam ettir. Gülümseme
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
2. ve 3. resimler iyi olmuş. Orijinal hallerine çok benzemiş. 

Bende çocukken atari zamanında Tsubasa'nın portresi ekrandayken atarinin reset tuşuna ayağımla basılı tutup onu çizmiştim ve birebir olmuştu. Kardeşim ve kuzenim çok beğenmişti ve şaşırmıştı. Sonra Tachibana kardeşler ve birkaç ismi daha çizmiştim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Stefan Levin çizimlerim Genzo21 10 1,967 10-06-2021, Saat: 11:28
Son Yorum: Wakabayashi Reyiz

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: