*

Wakabayashi SGGK kurtarışı

Bu konu; 19 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ogtali
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba, ben yeni üye oldum
Acaba android telefonda NES uyguladı için CT2 wakabayashin özel SGGK kurtarışın kodunu bilen var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bununla ilgili aşağıda verdiğim konuda cevap yazdım. Oradan bu talebin ile ilgili bilgiye bakabilirsin. 

Hex editör programı ile bu yapılabiliyor ama sen orijinal oyunda bunu emulatöre hile kodu olarak yazmak istiyorsun sanırım. Bu kurtarışın bir hile kodu olmadığı için bunu uygulayamazsın.

https://tsubasatr.net/konu-nostalgia-nes...n=lastpost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim. Aslında android telefonda NES uygulamasında 043E:80 yapınca surato hareketi devamlı oluyor. Sanırım bunun gibi Hex editördeki kodlar girildiğinde PC de değiştiği gibi telefondaki uygulamada da değişiyor. Bu SGGK özel kurtarışı yapabileceğim kodun olabileceğini düşünüyorum.
Mesela kodu 043E:2 yaptığımda farklı bir özel kurtarış yapıyor. Sanırım telefona uygun olan hack kodlarını bulmam gerekiyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ogtali

Wakashimazu direkten zıplama : 043D-01-02

Yaisch : 043E-01-01

Rashin İn Hareketi : 043E-01-02

Gertize Dark İllussion : 043E-01-03

Bende bu 4 kalecinin özel kurtarış kodları vardı Wakabayashi' nin yoktu. Neyse ki sen onunda hile kodunu bulmuşsun. 

043E-01-80 ile artık Wakabayashi ile de bunu sürekli yapabiliriz. 

Herhangi bir emulatöre girilen hile kodu veya hex editör programı ile yapılan bir değişiklik hem Pc de hem de telefonda geçerlidir. 2 cihaz için ayrı kodlar girilmesi gerekmiyor. 

Hex editör programını indirip kullanabiliyorsan eğer 3455B ofsetindeki 00 kodunu 80 yaparsan artık bu kurtarışı sürekli yapacaktır. Kalıcı bir değişiklik olarak hem PC hem de telefonda bu kurtarışını sürekli yapar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bir şey sorucaktım boş ofset göstermek ne anlama geliyor ? Ve nasıl yapılır ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: