*

Euro 2024

Bu konu; 44 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet geldik bir başka turnuvaya daha. Sanıyorum 18 gün sonra başlıyor turnuva. Beklentileriniz nedir, favorileriniz kimdir? Turnuva süresince yorumlarınızı da yazabilirsiniz.

UEFA'nın sitesinde her zamanki gibi turnuva oyunları var, onlara katılacağım ben de.

Gerek fantezi futbol, gerek turnuva tahmini, maç tahmini vs. gibi. Sizler de katılırsanız özellikle fantezi futbol oyununa, belki TsubasaTR.net'e özel bir lig oluştururuz ve birbirimizle rekabet ederiz. Benim haricimde 1 kişi bile katılsa lig açarım, 2 kişi bile olsak rekabet etmek güzeldir. Takımınızı oluşturmanız için 18 gün var, ben yolda işe gelirken oluşturdum bile. Herkes illa ki 1 kere fantezi lig oynamıştır, oynamayanlara da ben elimden geldiğince anlatırım.

Bilgisayar şart değil. Başka bir konuda da belirttiğim gibi 20 küsur gündür doğru düzgün bilgisayar açamıyorum bebeğim doğduğu için, o yüzden telefondan bağlanıyorum ben. UEFA'nın Euro 2024 uygulamasını indirdiğinizde bu oyunları oradan da oynayabilirsiniz.

Aşağıya bilgisayar için linkleri bırakıyorum, bir göz atarsınız. Uygulamadan bulamayan olursa da tarif ederim.

Fantezi Futbol
https://gaming.uefa.com/en/eurofantasy/create-team

Turnuva Tahmin
https://gaming.uefa.com/en/eurotournamentbracket

Maç Tahmin
https://gaming.uefa.com/en/europredictor
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kim şampiyon olur emin değilim
Ama Türkiye averaj ile sondan birinciliği garantiler
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kevin De Bruyne en sevdiğim futbolculardan biri olduğu için benim destekleyeceğim takım Belçika. Herkesin Türkiye'den beklentisi yüksek olsa da benim pek bir beklentim yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
En Favoriler Net İngiltere Fransa Türkiye'nin gurubunda tehlike yaratabilecek bitek Portekiz var Türkiye 2'nci olarak grubtan çıksa bile çok tehlikeli rakipler gelecekdir Çeyrek Final yada En fazla Yarı Final görsek gene iyi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ne kadar karamsar yorumlar bunlar.
Daha fazla sakatlık yaşanmazsa ve takım savunmasını otutturabilirsek bu takım çok iyi işlere imzasını atar.
Sürekli beraber oynayan bir takım olmamasına rağmen umut vaadediyor. 
Oynadıkları takımlar Avrupa'nın hatta dünyanın sayılı kulüplerinden.
Çoğu milli takımda bir iki yıldız isim varken bizim kadromuzda çok daha yıldız oyuncu bulunuyor.
Turnuvanın en genç takımlarından biriyiz.
Benim inancım sonsuz. Güzel işler çıkaracaklardır.
Grubumuzda kolay değil. Turnuvalar sürprizlere gebe organizasyonlardır hiç belli olmaz.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Bu karamsar yorumları anlayabiliyorum. Arkadaşların yaşları genç ve canlı olarak izlediği turnuvalar 2016 ile 2020'de çok kötü sonuçlar elde ettik. 2002 ve 2008 gibi turnuvaları yaşayan sen, ben gibi dinozorlar ise daha farklı bakıyoruz. Gülümseme

2002'de Dünya Kupası'nda olmak ne demek bilmiyorduk, bir hayali yaşıyorduk. 2008'de ise dünya üçüncülüğü geride kalalı çok olmuştu ve yine mucizeleri yaşadık. Uzun bir dönem kötü geçirdik turnuvaları ve birçoğuna katılamadık evet, ama biz potansiyelin farkındayız.

Bugün takım ufak tefek defoların yanında mükemmele yakın oynadı. Uzun zaman sonra bu kadar heyecanlandım maç izlerken. Sonuç ne olursa olsun, bu heyecan için değer.

Arda'yı da iyi ki fantezi lig takımıma almışım. 9 puan kazandırdı sağolsun. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Euro 2020 ScoUnk 56 3,465 12-07-2021, Saat: 14:11
Son Yorum: Robert lewandowski

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi