*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@mstf

Bu oyunu Türkçeye çevirmeye çalışıyorum ve hala çeviri çalışmaları devam ediyor. Bu konuyu bilgi alışverişi yapmak için açtım. Çeviri çalışması bittiğinde hack oyunları bölümünde Captain Tsubasa 2 - Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Versiyon diye bir konu açıp orada oyunu paylaşırım. 

@Tsumax

Dediğin gibi olabilir ama yine de 3 versiyonda da zaman hilesi ile ilerleyip takım sıralamasına etki eden bir durum var mı, bunu denerim. Bununla alakalı değilse eğer bu durumda bazı maçlarda galibiyet-mağlubiyet durumuna göre rakip sıralaması değişiyor olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
iyi iyi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Herhangi bir gelişme daha var mı?
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Çalışmaya bazı durumlardan kaynaklı uzun aralar verdim. Bazen 1 hafta bazen 10 güne kadar hiç editleme yapamadığım günler oldu ama fırsat bulduğum bazı günlerde çevirilere devam ettim. Şuan Finaldeki ara sahneleri çevirmeye devam ediyorum ve Tsubasa'nın, Sanae ile vedalaştığı son sahneleri çeviriyorum. Sonra yeni eklenen takımların ara sahnelerini çevireceğim. Onlar biraz daha kısa sahneler oluyor genelde. Bunlardan sonra maç içi yeni eklenen diyalogları çeviririm ve tüm maçların Türkçe şifrelerini de oluşturup paylaşmaya çalışırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kolay gelsin.
Çalışmayı sürekli takip ediyorum.Sen büyük emek veriyorsun eline sağlık.
Oyunu paylaştığında şifreler konusunda bizler de yardımcı olabiliriz bu da süreci hızlandırır
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Bende sabırla bekleyenlerdenim sonra da asıl önemli mevzu olan hack çalışmalarına başlarız bu hackte.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,731 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,523 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,878 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 360 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,315 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: