*

Captain Tsubasa J The Way To World Youth

Bu konu; 13 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Makoto Soda
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
World Youth mangasından ve J serisinden kesitler sunan bir oyun. Çok hızlı temposu olan bir oyun World Youth işlemesi de ayrıca keyifli.
Uzun zamandır bu oyunu oynamamıştım. Biraz paslanmışız. Eskiden aşırı fark atardım.
Yine de fire vermedik  Güzel

1.Bölüm - 3 maç yapıyoruz.

Japonya1 : Morisaki , Sawada , Jitou , Matsuyama , Misaki , Hyuga© , Nitta

Japonya2 : Morisaki , İshizaki , Souda© , Tachibanalar , Takı , Kisugi

Japonya3 : Morisaki , Takasugi , Kishida , Izawa , Misugi© , Sano , Sorimachi 

Rakip RJ7

[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
CT4 de olduğu gibi sahanın boylamasına gözükmesi olayını hiç sevmiyorum. CT2 deki gibi yandan olmayınca tuhaf gözüküyor. Çizimler/oyuncu tipleri de çok kötü ve hiçbiri aslına benzemiyor. Ama senaryo açısından güzel... Mangayı işlemeleri iyi olmuş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aynen katılıyorum ustad..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Maç içindeki tipler birbirinin aynısı. Oyuncu fotoğrafları ile idare ediyoruz ama.
Bu oyunu kimse oynamıyor.
Tsubasa'nın sevilmeyen oyunlarından bir tanesi.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
CT-2'de oyuncuların sevdiği bir oynanış türü vardı.Sonrasında çıkan oyunlar CT-3 ile grafik-oyuncu tipleri vs değişti 
CT-4'te oyuncuların gösterildiği harita değişti oyuncuların görünümü vs derken CT-2 kadar popüler olamadılar bunda CT-3'ün Japonya dışında dağıtımına uzun süre izin verilmemesi de etken oldu.
Captain Tsubasa J'de sevmediğim şey şut vurunca şutun güçlenmesi için tuşa sürekli basmak zorunda olmak.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kalecilerin kurtarışı sahnesi bile tuhaf... Karşıdan gösterince haliyle böyle tuhaf bir sahne uygulamışlar.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,707 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen Barcelona vs Real Madrid Ysy56 0 67 21-07-2026, Saat: 13:58

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: