*

Captain Tsubasa SEGA CD

Bu konu; 89 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Makoto Soda
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2

Maçın başında nasıl olsa yenerim dedim ama gerçekten güçlüler. Tsubasa ve Misaki'ye bile çalım atıyorlar.İshizaki ve Takasugi'nin bloklarından sıyrılıyorlar. Kalecileri Misaki'nin bazen Tsubasa'nın röveşatasını çıkartabiliyor.
Psikolojik olduğunu sanmıyorum.
Bu arada o durumun CT2 de de olduğunu bilmiyordum. Ben nedense yumruk ve yakalama arasındaki fark hep sabit sanıyordum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, güçlü gözüküyorlar. kalecileri de fena değildi aslında.

Bu oyundaki kadar olmasa da CT2'de de hangi seçeneği sık yaparsak ve onda başarılı olursa, o değeri, diğer değerlere göre daha fazla artıyor.
Yukarı Çık Cevapla
En sevdiğim tsubasa oyunudur kendisi mesajları görünce aklıma düştü  ama bu oyunda sevmediğim büyük bir eksik var malesef pc ye karşı oynayamıyoruz oyun bittiğinde tüm takımlar açılıyor fakat sadece 1p vs 2p oluyor keşke bunu değiştirecek bir hack çalışması olsaydı.
Yukarı Çık Cevapla
@tsubasa_can

Yaramı deştin Can. Oyunun en gıcık olduğum tarafıda odur. İstediğimiz takımı seçip bilgisayara rakip olamamak. Milli takım kısmı zaten yok hiç olmazsa o zevki tattırsalardı bir şekilde açığı kapatmış olurlardı. Tüm takımları sıradan denemeyi çok isterdim. Oyun o zaman benim için tamamen vazgeçilmez olurdu. Eşik atlardı bir nevi.
Yukarı Çık Cevapla
Ulusal Şampiyona Yarı Final Mücadelesi
Bol gollü güzel bir maç oldu.
Meiwa vs Furano 

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ulusal Şampiyona Yarı Final Mücadelesi 

Bu maç Tsubasa gibi ben de etkisiz kaldım.
Pozisyonları da harcayınca toparlayamadım.
Sonlara doğru zorladım ama süre yetmedi.
En kötü maçımı oynadım haliyle ilk mağlubiyetimi de almış oldum. Maçı tekrarlayacağız artık.

Nankatsu vs Musashi 

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,707 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,606 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: